Android корисници (проблеми, прашања, совети)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како да направам скриншто на Галакси Нексус С ?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
A кај да видам тоа дали така ми пишува
Логирај се на странава со акаунтот од Play Store и под сликата од играта ти пишува дали е компактибилна со твојот телефон ;)

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Логирај се на странава со акаунтот од Play Store и под сликата од играта ти пишува дали е компактибилна со твојот телефон ;)

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
нема бе другар нигде не пишува

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
сега вака се пуштам на гоогле плау и идам на игри ја отварам и ми пушува горе да идам инстал да ја исталирам ама никаде не ми пишува дали е контактабилна за мојот телефон

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
сега вака се пуштам на гоогле плау и идам на игри ја отварам и ми пушува горе да идам инстал да ја исталирам ама никаде не ми пишува дали е контактабилна за мојот телефон
Абре аман логирај се со акаунтот и под апликацијата ти кажува со зелено. Да дишиш е посложено од ова.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Брат влези од телефонот во плејстор и таму барај ја играта ако ти излези арно ако не не може да ја игра и готово...ама кај тебе не може да ја игра сигурен сум.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Наједноставен начин, ако ти даде да ја инсталираш значи е контактабилна :icon_lol:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Брат ми има Samsung Galaxy S3 mini и има еден widget за времето на кое со големи бројки го има и саатот. Weather Widget Main го пишува во applications. Вчера кога се смени саатот, му направив clear data и ми понуди пак да одберам град и саатот си се нормализираше од 9 стана 10. До вечерта си се врати по старо. Пак clear data и додека немам одбрано град си е 22, а ќе одберам Скопје и ќе се врати во 21, а во долниот десен ќош со мали бројки пишува 22. Како да ги средам и големите бројки?

M

Mamba.

Гостин
зте кис плус - нема музика, пише за жал овој плеер не го подржува овој тип на аудио фајл.

повеќе пати ми има така направено..шо може да е?

иначе го исклучувам и пак го уклучувам и работе тогаш, има музика...

Kajgana Shop

На врв Bottom