Нема да може.Ќе мозе ли да се игра real racing 3 на Xperia J има 1GHz процесор и 512 рам
Нема да може.Ќе мозе ли да се игра real racing 3 на Xperia J има 1GHz процесор и 512 рам
A кај да видам тоа дали така ми пишува
Логирај се на странава со акаунтот од Play Store и под сликата од играта ти пишува дали е компактибилна со твојот телефонA кај да видам тоа дали така ми пишува
нема бе другар нигде не пишуваЛогирај се на странава со акаунтот од Play Store и под сликата од играта ти пишува дали е компактибилна со твојот телефон
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Абре аман логирај се со акаунтот и под апликацијата ти кажува со зелено. Да дишиш е посложено од ова.сега вака се пуштам на гоогле плау и идам на игри ја отварам и ми пушува горе да идам инстал да ја исталирам ама никаде не ми пишува дали е контактабилна за мојот телефон
Брат влези од телефонот во плејстор и таму барај ја играта ако ти излези арно ако не не може да ја игра и готово...ама кај тебе не може да ја игра сигурен сум.сега вака се пуштам на гоогле плау и идам на игри ја отварам и ми пушува горе да идам инстал да ја исталирам ама никаде не ми пишува дали е контактабилна за мојот телефон
Наједноставен начин, ако ти даде да ја инсталираш значи е контактабилнасега вака се пуштам на гоогле плау и идам на игри ја отварам и ми пушува горе да идам инстал да ја исталирам ама никаде не ми пишува дали е контактабилна за мојот телефон
nema, i kaj mene e takaАбре аман логирај се со акаунтот и под апликацијата ти кажува со зелено. Да дишиш е посложено од ова.
Ajde be pomagajteMe diskonektira doma od wireless...Chare?