Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да ја најдам Квантен Скок низ интернетов, секоја помош е добредојдена.

Што серија е ова?
Sci-fi серија, базирана врз романот на Стивен Кинг.

Мене книгата многу ми се допаѓа, па се надевам дека и серијата ќе е добра. Ама сепак, не сум сигурен како ќе излезе дури не видам трејлер.

Може да ја проба Vikings, јас ја почнав пред некој ден и океј ми е, има излезено само неколку епизоди од прва сезона, значи се работи за нова серија.
ГоТ најверојатно ја има гледано според никот, затоа и нема ни да му ја препочама. А слични на Спартакус со таква мижава глума, ефекти и слично има еден куп, Мерлин, Legend of The Seeker чинам и беше името, еден куп има такви.

Озбилно, спартакус ја споредуваш со Legend of The Seeker, дај не заебавај. Па величствениот има подобра глума од сикерот.

Американците се повеќе преработуваат европски серии...
Сега и Bron/Broen, кога пронаоѓаат мртва девојка на мост кој ги спојува Данска и Шведска.
Во американската верзија која ќе почне да се прикажува од јули случувањата се на мексичко-американската граница.

најдете ми клип кај шо Карл кажува With death comes beauty
wot Болиглава Божино gade grande-juve Eddard Stark

Ова од ХФМ деновите или од подкастот? Мислам дека слушав пред некое време кога кажуваше дека е unlucky да умреш кога е лошо времето, ама добро било за умирање ако е сончево.(XFM Series 1) :pos:

Ова од ХФМ деновите или од подкастот? Мислам дека слушав пред некое време кога кажуваше дека е unlucky да умреш кога е лошо времето, ама добро било за умирање ако е сончево.(XFM Series 1) :pos:
Од подкастот мислам дека е

Да не имаше врска нешто со пчели? Или некој инсект кој умира or something :/

Од подкастот мислам дека е

Да не имаше врска нешто со пчели? Или некој инсект кој умира or something :/

Не ми текнува на тоа, ама ево нешто друго со пчела и фудбал. :D

Моментот на крајот - At what point in this story did the bee sting you... :pos:

Не ми текнува на тоа, ама ево нешто друго со пчела и фудбал. :D

Моментот на крајот - At what point in this story did the bee sting you... :pos:
Ај другиве нека пробаат да го најдат
https://twitter.com/PilkingtonQuote/status/62624967950467072

Инаку, можеби е кога спасил инсект (го ставил под сенка, па жена му го убила). Нешто инсектот бил боцнат од пчела во глава...?

Штета бе шо им ги избришаа каналите на тие двајцата, премногу видеа се изгубија од подкастиве

Ај другиве нека пробаат да го најдат
https://twitter.com/PilkingtonQuote/status/62624967950467072

Инаку, можеби е кога спасил инсект (го ставил под сенка, па жена му го убила). Нешто инсектот бил боцнат од пчела во глава...?

Штета бе шо им ги избришаа каналите на тие двајцата, премногу видеа се изгубија од подкастиве

А тоа е кога се степале два инсекти и едниот пуштал душа, па девојка му го решила со камен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom