И понатаму заедно или крај во истиот момент?

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Имате сјајна врска.. не долга ама добра врска исполнета со љубов и взаемно разбирање. Но, во последно време гледате дека вашиот партнер е отсутен, чувствувате дека нешто го мачи, гледате дека сака нешто да ви каже а не знае како.. Застанувате да се соочите со него, затоа што сакате да ви каже што му е, но тој не кажува - се вади на она излитено „немам храброст, не знам едноставо како”. Вие како и секој друг си мислите ( за некои ) на најлошото. Неверство!
Изнервирани од фактот дека вашите претпоставки може да се точни, му кажувате дека доколку не ви каже што го мачи во истиот момент ќе му раскинете. Тој ве седнува пред него, ви ги зема рацете, вдишува и издишува тешко, ве гледа в очи и ви кажува дека е бисексуалец. Што потоа!?
Како ќе реагирате? Што ќе му речите? Дали сте се сомневале во такво нешто? Изненадени сте? Сте го знаеле тоа од самиот почеток? Ќе продолжите понатаму со партнерот или прекинувате во истиот момент? Мислите можеби на тројка?;))

Кажете си вие за вас, а после јас ќе се исповедам.:icon_mrgr:wink:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
uffff ama e osetliva temava...cekajte da prespijam...jas ke se shokiram pred se i ke prespijam, pa ke odgovoram i nemu i tuka...uffff
ama mnogu faktori ke zavisat za odlukata definitivno...dali ima drug vo mometot..dali misli da prodolzi vrskata...zoshto ne mi kazal navreme...itd...hard decision...vo sekoj slucaj...uffff:raz:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Малку незгодна ситуација.

The`bItCh напиша:
Имате сјајна врска.. не долга ама добра врска исполнета со љубов и взаемно разбирање. Но, во последно време гледате дека вашиот партнер е отсутен, чувствувате дека нешто го мачи, гледате дека сака нешто да ви каже а не знае како.. Застанувате да се соочите со него, затоа што сакате да ви каже што му е, но тој не кажува - се вади на она излитено „немам храброст, не знам едноставо како”. Вие како и секој друг си мислите ( за некои ) на најлошото. Неверство!
Aко сме имале разбирање, ако врската ни била исполнета со љубов, ако на почеток сме се согласиле да бидеме искрени еден кон друг, ќе седнел со мене да разговара малку порано пред да се посомневам во нешто. Ако видам дека нешто го мачи, веднаш би прашала што би можело да е, нема да дозволам да ми се вади со глупи фрази. Ме бива да извлечам ако сакам, знам да сум инат голем во таква ситуација ако сакам некоја работа до крај да ја дотерам. Можеби би си направила филм дека има друга, не знам.
The`bItCh напиша:
Изнервирани од фактот дека вашите претпоставки може да се точни, му кажувате дека доколку не ви каже што го мачи во истиот момент ќе му раскинете.
Не би му рекла дека ако не ми каже, дека ќе му раскинам. Не сакам баш да поставувам такви услови, да уценувам, можеби навистина на некој му е тешко да си каже, па со тоа се отежнува ситуацијата уште повеќе.
The`bItCh напиша:
Тој ве седнува пред него, ви ги зема рацете, вдишува и издишува тешко, ве гледа в очи и ви кажува дека е бисексуалец.
Малку е без врска ситуација, онака очекуваш и се плашиш што ќе чуеш, бидејќи приметуваш дека навистина е нешто сериозно. Во моментот може да ти прелетаат милион мисли, би ми се измешале многу работи.
Како ќе реагирате? Што ќе му речите? Дали сте се сомневале во такво нешто? Изненадени сте? Сте го знаеле тоа од самиот почеток? Ќе продолжите понатаму со партнерот или прекинувате во истиот момент? Мислите можеби на тројка?;))
Би била шокирана, би ми требало некоја минутка да се соземам од муабетот. Човекот на кој сум му верувала, со кој сум делела убави и лоши моменти, испаѓа дека ме лажел, не ми кажал нешто кое сум имала право да знам. Би се осетила предадено. Никогаш не би помислила на такво нешто, нормално дека би била изненадена.
Не би продолжила понатаму со него, премногу лаги би се собрале. Како после тоа да му верувам за друго и да продолжам, да се правам дека ништо не било. Не би преминала преку тоа. Пофер ќе било да кажел на самиот почеток, па после тоа јас да одлучам дали сакам да бидам со него или не.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Не би продолжила понатаму во никој случај.Не сум личност што трпи лажење ко прво а ваква работа (бисексуалец) исто така не ми било сеедно да имам до мене.Не би му се налутила нешто премногу ,ви му посакала убав живот,можеби и по некоја тројка само без мене:), би плачела 1-2 месеци и би продолжила понатаму...живот...

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Јака тема нема што, браво бич.
Вака сега...
јас лично, не би продолжила со него. Би му посакала добар живот, и многу среќа и љубов...

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
neverstvo si e neverstvo bez razlika dali ke go naprais so maz ili zena... znaci prekinuvas vo ist moment. A sto se odnesuva do cuvstvata bljaaaak:) Malce mi e grozno...

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
neverstvo e najgroznata rabota na svetot neverstvoto nemozeam da go prostam prekinuvam vrska smesta nema sho ponatamu da prodolzuvam

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Познавајки се самиот себе,најверојатно прво ке ми пукне филмот за сите пари,ке има еден ураган од нервози,со викање и сл.,а после ке речам:Чекај малце,ај пак од почеток,ке се направи убав муабет,ако може да продолжи врската и понатаму,ке си продолжи,ама ке има мнооооогу тројки.Не ми се случило такво нешто,па неможам со сигурност да кажам,ама ке има тројка,во секој случај.

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Devojka mi da bi bila vo taa bransha bi prifatil...neka ide so drugi zeni, ne bi mi precelo... moze kaj nas maskite e prifatlivo toa..... ama znam deka kaj zenite e razlicno.... ne znam kaj citav, deka prvata reakcija na zena, sto go nacekala mazot kako ima sex so drug maz bila "Barem da me izneverese so zena"

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Луѓе, јас не зборувам за неверство..
Вашиот партнер ви кажува дека е бисексуалец. Не мора да значи дека во момент има некој друг/друга.. може порано имал односи со некој од истиот пол. Како ќе реагиате?

Значи не се работи за класично неверство, туку партнерот ви кажува нешто невообичаено и несекојдневно..

Ако сте се нашле во слична ситуација воопшто не е тешко да сфатите зошто криел од вас и зошто не знаел како да ви каже..

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
The`bItCh напиша:
Луѓе, јас не зборувам за неверство..
Вашиот партнер ви кажува дека е бисексуалец. Не мора да значи дека во момент има некој друг/друга.. може порано имал односи со некој од истиот пол. Како ќе реагиате?

Значи не се работи за класично неверство, туку партнерот ви кажува нешто невообичаено и несекојдневно..

Ако сте се нашле во слична ситуација воопшто не е тешко да сфатите зошто криел од вас и зошто не знаел како да ви каже..
aaaaaaaaaa epa sho znam bi mozel da ja prodolzam vrskata mozda neznam mozda i bi probal togash 3ka kojznae sho bi se desilo ali ako sme zaljubeni definitivno prodolzuvam

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Ама повеќето би продолжиле само ради 3ката а?:pos::pos::hump:

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ThA-BiTcH напиша:
Ама повеќето би продолжиле само ради 3ката а?:pos::pos::hump:
najiskrajno DAAAAAAAAAAAAAAAAA :je: :je: ke bide ludnica :hump:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Тих... 3 ка али само за секс... врска или така нешо више и не постое...

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Мажите до негде и ги сфаќам..
Што е со жените? Дали ќе можете да се помирите со фактот дека вашиот дечко имал односи со машко? Па после и со вас?:raz:

Kajgana Shop

На врв Bottom