Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
П.с Ќе ги замолам лезбејките и останатите педери да не прават лоби групи и меѓусебно да си стискаат лике на постовите![]()
Зошто има многу глупаци што мислат лајкот дека е критериум за правилно мислење, па да не го манипулирате народов со 20 лајкови на пост.Зошто?
Ха, педерски играш во педерска тема. Да претпоставиме дека и 1.000 ќе посвојат.
Ама сепак ќе биде претпоставка. А постапката за носење на закон на вклучува никакви претоставки.
Колега turvior објасни ја постапката за дополнителна активност.Акцент стави на бројките.
Зошто има многу глупаци што мислат лајкот дека е критериум за правилно мислење, па да не го манипулирате народов со 20 лајкови на пост.
Секако можам да направам 20 лажни акаунти и да се утепам од стискање лајкови на моите анти геј постови и што сум постигнал?
Зошто има многу глупаци што мислат лајкот дека е критериум за правилно мислење, па да не го манипулирате народов со 20 лајкови на пост.
Ха, педерски играш во педерска тема. Да претпоставиме дека и 1.000 ќе посвојат.
Ама сепак ќе биде претпоставка. А постапката за носење на закон на вклучува никакви претоставки.
Колега turvior објасни ја постапката за дополнителна активност.Акцент стави на бројките.
Да многу ми е криво и сум тажен..Која глупост ја тресна! Едноставно е, ми се допаѓа нечие мислење, се согласувам со личноста и стискам лајк. Да не ти е криво затоа што мислењата ти се осамени и немаш другарчиња што те поддржуваат?
Да многу ми е криво и сум тажен..
Поентата ми беше да нема вештачки работи, ако се согласуваш со мислењето нечие стискај ама ако стискаш лике на некој што пишал глупост само поради тоа што е педер е смешно и жалосно!
А баш тоа го имам приметено у темава со педерчињава.
А сега кажи ми пошто гледам според педерската пропаганда педерот се раѓа педер, тогаш дали оној што подоцна станал педер у животот не е искомплексиран од жените?
...иако понекогаш може да се случи некакво надворешно влијание да игра улога во сексуалноста кај индивидуата.
Незнам која ти е форава, каде негирам јас дека постојат педерите од почетокот на светот?Кажи ми ти пример за педерски брак и чување деца од историјата?
Самото тоа што е отворена темава е популаризирање на педериве, значи секоја секта, секои будали што се над 100луѓе у државава може да бараат права и да отвараат теми и да паѓаат у транс.
П.с Ќе ги замолам лезбејките и останатите педери да не прават лоби групи и меѓусебно да си стискаат лике на постовите![]()
АнФем бе!? Ад каде идејава дека надворешно влијание итн...ајде да, влијание ама тоа може да игра улога само врз разоткривење на одредени фетиши ама тие не се создале од надвор. Тие биле игнорирани или потиснати па надворешното влијание ги иницирало. Стадиумите на сексуална зрелост, различни се кај сите и на различен начин го достигнуваат врвот...ако воопшто го достигнат т.е. целосна идентификација и прифаќање на самиот себе - гол човек. Сексуалната ориентација како и било што поврзано со сексуалната енергија е внатрешна состојба од старт, кој дел во кој период ќе излези на површина е индивидуално...
Во помладите години, кога се припрема хормоналната, физичка зрелост често, многу често се случува хаотичен полов дисбаланс без разлика дали родителите биле асмли стрејт или геј ете тоа е природа и природно...се кладам дека 90 % од големиве моралисти имале свесни хомо фантазии кои за никакви милиони евреи нема да ги признаат...
Неможам да ги прифатам бакнеживе, for better or бетер, не се стрижам така. Сексуална фрустрација е прилично заебана работа, стави му ливче во јакната на брат ти, дека сакаш да те носи во слични дувла каде место кусур закачуваш std. Отвори душа, вака сам се јадеш, биди малку слободен инаку лошо ќе резултира, чичко Лет убаво објасни која е стапката на самоубиства кај хомосексуалците.
Ваљда никако не сум дискриминиран што ти и твојата девојка, наместо години и години трчање низ бирократски лавиринти, накратко го решите проблемот со заедничко живеење. Ама зожто, о, зожто јас и мојата партнерка наместо години и години трчање низ бирократски лавиринти, накратко не си го решиме проблемот, и со еден потпис да ни ја дадат посакуваната панда? Зошто побогу постојат олку закони? Хомосексуалците треба слободно да посвојуваат деца, хетеро слободно да си посвојуваат панди, последната капка никогаш да не е во гаќи и месечината навистина, о, навистина да е од кашкавал!
Лично не ми пречи ти со кого си во брак или не, од апстрактно ниво ми пречи, што имаме менување, носење на нови закони специјално за вас. Реков, ако функционираме вака како општество, за да бидеме рамноправни и јас треба да си барам што ми одговара, што по мои критериуми би било ултра нормално, секако за вас, како дел од заедницата, грозно, неприродно, ненормално. Ама по таа аналогија, јас тоа треба да го добијам. И каде е крајот? Сите заслужуваат тоа што посакуваат. Сите сме специјални до толку, зарем не, барем мама така ми велеше.
И како трето, веќе кога се потпре на логика, како ти, што не веруваш во бракот како институција, се залагаш за истиот?
А да се мешам во туѓи избори, не се мешам, реков, кој што му го лула кајчето. Јас само барам да сме исти бред законот.
Јас имам право да се женам и да си направам дете, ако тие се толку нормални, не гледам во што е тука проблемот. :')