Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ја гледам водителката на утринската програма на МТВ како си игра со еден питон и можам да кажам дека има здрава цицка.
Само да ја чкртнам во тефтерот на неостварени сексуални желби.

Да појаснам оти погоре има некои бизарни желби- Желбата се однесува за водителката, не за питонот.

dominatrix-2.jpg

Moже да дообјасниш? Одувек ме фасцинирал овој фетиш? На што алудираш, доминантност, кожа, готик некоја?
Ваква јас би гледал да ја расоблечам што побргу за да не ми падне.

Освен црвен кармин, пинап онака поштено ме пали.

Moже да дообјасниш? Одувек ме фасцинирал овој фетиш? На што алудираш, доминантност, кожа, готик некоја?

Па пред се алудирам на доминација. Нешто од кожа или латекс да носи девојката не е обавезно, али поштуем и тоа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не дека е неостварена/лива, но повеќето од позите во танцов. И не мислам на танцување, туку на страст, еластичност и физичка спремност, уффф, што секс би паднало.
Обична 69-ка е гола вода во однос на ова.
Од 01:05 па натаму.

--- надополнето: 27 март 2013 во 12:34 ---
Ваква јас би гледал да ја расоблечам што побргу за да не ми падне.

Освен црвен кармин, пинап онака поштено ме пали.

За болдот, тоа е бидејќи немаш грижа на совест. По некоја логика, луѓето кои доминираат во реалниот живот, посакуваат да бидат доминирани во кревет. Оние кои знаат и се свесни дека прават нешто неморално/грешно и имаат конфликт помеѓу акциите и матрицата, потсвесно на овој начин сакаат да си ја искупат совеста, со тоа што ќе бидат "казнети". Подобро во кревет од некоја курва, отколку јавно линчување на плоштад. Класичен пример - политичар. Веројатно потрага по морална рамнотежа од гревовите.

Не дека е неостварена/лива, но повеќето од позите во танцов. И не мислам на танцување, туку на страст, еластичност и физичка спремност, уффф, што секс би паднало.
Обична 69-ка е гола вода во однос на ова.
Од 01:05 па натаму.

--- надополнето: 27 март 2013 во 12:34 ---

За болдот, тоа е бидејќи немаш грижа на совест. По некоја логика, луѓето кои доминираат во реалниот живот, посакуваат да бидат доминирани во кревет. Оние кои знаат и се свесни дека прават нешто неморално/грешно и имаат конфликт помеѓу акциите и матрицата, потсвесно на овој начин сакаат да си ја искупат совеста, со тоа што ќе бидат "казнети". Подобро во кревет од некоја курва, отколку јавно линчување на плоштад. Класичен пример - политичар. Веројатно потрага по морална рамнотежа од гревовите.
Бисеро моме, па ова е акробатски балет :D
-Ќе моиш?;)

Бисеро моме, па ова е акробатски балет :D
-Ќе моиш?;)

Во мојот случај јас повеќе би се грижела за момчакот.
Не е мала работа да креваш 100 кила жива мера. :D

П.С. Лонг тајм но хир. :)

Ја на пример сум нешто поедноставен, ја би онака со цурата кога се возиме низ некој убав пејсаж да се симнам од патот у шумичка, да го ставам моторот на централен штендер па да се опнеме на мотор:vozbud:

Две црнкињи со изразена розева фуга, со тело ко на Амбер Роуз и да си играме среден век

Оргија со девојки со големи цицки и убаво тело

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD

Имам бујна фантазија и сум пробал доста работи и од искуство мое кажувам дека не секогаш тоа што ви е желба и фантазија ќе искочи дека ве пали во реален живот. Многу мажи сакаат милф, јас сум имал прилика и не ми било тоа тоа, а девојката топ била .
Сепак една работа што не сум успеал, а сигурен сум дека сакам е threesome, а друга е што многу ама многу сакам дрски, препотентни, сексуално самоуверени девојки, сум налетал на неколку ама не во права смисла, ваљда поради самодовербата нивна сакам да ги скротувам :))

Ја на пример сум нешто поедноставен, ја би онака со цурата кога се возиме низ некој убав пејсаж да се симнам од патот у шумичка, да го ставам моторот на централен штендер па да се опнеме на мотор:vozbud:

Само за тебе и Windfucker оргија на мотор... ах тој Виетнам.

http://i2.asntown.net/15/riding-motorbike-in-vietnam.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom