Секс со бивши - добра или лоша идеја?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше една реплика во некој филм или серија не ми текнува кој точно и идеше вака:
Секс со екс е секогаш лоша идеја. Ако е добар, криво ти е зошто завршило и не можеш да го имаш за себе, а ако е лош, тогаш тоа е само секс со екс и пак е депресивно. :)

Не можам да проценам дали е добра или лоша идеја, само знам дека за добар секс ништо не жалам, па макар бил и со бивша, сеуште за мене сексот е секс а не виша сила или вишо биче.
Ова најверојатно дека сум машко створење.
Имаше една реплика во некој филм или серија не ми текнува кој точно и идеше вака:
Секс со екс е секогаш лоша идеја. Ако е добар, криво ти е зошто завршило и не можеш да го имаш за себе, а ако е лош, тогаш тоа е само секс со екс и пак е депресивно. :)
Па да во глобала вака мислат повеќето, што и држи вода.

Најдобар секс. Без обврска. Се знаете. Нема штедење. Нема пазење. Помалку грижа за партнерот што значи исчекор во предходните граници. Нема што да загубиш ако и побараш нешто што предходно не би и, а и она нема да изиграва светица ако веќе прифатила ваква средба.

Не се заљубувај, не пробувај да ја вратиш. Види што си добил. Уживај во тоа. Почнеш ли со романтика ништо нема да биде. Се на се (y)

воопшто не ме привлекува. ако било добро ке продолжело или би вредело да се продолжи. штом нешто ке се скрши габе ти е да го лепеш никад нема да биде исто. не знам, јас лично не би, Pour moi c'est deja vu!

воопшто не ме привлекува. ако било добро ке продолжело или би вредело да се продолжи. штом нешто ке се скрши габе ти е да го лепеш никад нема да биде исто. не знам, јас лично не би, Pour moi c'est deja vu!
не се збори тука за љубов ;)

зависи од ситуацијата јас би рекол... доколку имаш девојка која ти го праи меракот немој со бившата ништо, доколку се бавташ наоколу ок е да си имаш некоја на лагер за издувување :P

не се збори тука за љубов ;)

зависи од ситуацијата јас би рекол... доколку имаш девојка која ти го праи меракот немој со бившата ништо, доколку се бавташ наоколу ок е да си имаш некоја на лагер за издувување :P
е значи се еиндивидуално. Јас пак сум си таква кај што плукам не се вракам да лижам:giggle:

јас нејчам никош во живото уште еднаш да ги видам , од толку машки , зошто баш пак со ниф

е значи се еиндивидуално. Јас пак сум си таква кај што плукам не се вракам да лижам:giggle:
чудни се божјите патишта :D нов бунар копај али на стариот не плукај :sneaky:
--- надополнето: 25 април 2013 во 00:47 ---
јас нејчам никош во живото уште еднаш да ги видам , од толку машки , зошто баш пак со ниф
толку ли многу ти погрешиле бившите? :cenzura:

Не се работи за лоша или добра идеа.
Ако е потребата обострана зошто да не.
Досега не сум имала таква потреба,ниту пак сум имала потреба да ја задоволам таквата потреба на спротивната страна.
Ама ко воли,нек изволи.

Многу ја тупите, ако било добро ќе продолжело. Сексот си нема врска со тоа. Може многу работи да не штимале, а сексот да бил одличен. Јас не гледам ништо лошо. Ни па ја продлабочувам до толку. Секс е, ако двајцата сакаат, и ако двајцата чувствуваат потреба, која е препреката тука ?

Ја батка од увек сум имал секс со бивши, не знам зашо ама мислам дека сум морал уше еднаш да се потпишам, или отпишам, ко на баскет. Али запамти дека ако била она добра немало да биде бивша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom