Што физички ги воодушевува жените?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Не се секирај јас ќе изигравам и дете бе, ќе плачам во 2 сабајле, ќе се какам и мочам па ти ќе ме измиеш намачкаш со павловиќева и ќе ми смениш пелени.
Све за љубав!

Верувај не сакаш да изиграваш дете у моја куќа, ако не ти држе газо.... :D:D:D

жените не знаат шо сакаат ама јас знам, а дури не ја ни знам, но многу убав муабет прави, плус модераторка е :P

Фацата не е толку битна, доволно е да биде симпатичен само и онака цртаните лепотани никогаш не ме привлекувале, мразам нежни машки фаци. А највеќе ги сакам оние со брада. Но ако нема висина и снаџност ништо не правиме, тоа е најважно. Широки рамена и силни раце. Исто држењето е многу важно како и движењето на рацете. Никакви исфеминизирани движења, пошто веднаш потсеќаат на метросексуалците а мислам дека тие се најлудата појава на 21 век. Ем тврдат дека се машки ем што повеќе личат на женско. Мислам како е тоа можно? Се извинувам ако некој се навреди но нема ништо поодбивно од мажи со кубани веѓи конец и плус некои ги тетовираат, па депилирани нозе и раце, тесни маици и панталони, светнати нокти, сјај за усни... Па тоа целите лицнати и светнати на нив. За држењето и да не зборам, бетер се од манекенките на модните писти како само се виткаат и стенкаат кога зборуваат. Се прашувам кога ќе почнат штикли да носат, пошто нели немаат ништо против да личат на жени. Се знае мажот треба да личи на вистински маж а не да потсеќа на жена.
Значи кажав што најмногу ме привлекува и ме одбива кај мажите. За другите жени не знам.. Ова е моето мислење.

Сурлата,чопот,бардачето...коа откопчуе патент праи фаца ко забаваче што отвара пакетче за Нова Година..какви црти,рамења,дланки бакрачи

Мене лично,прво ми упаѓа стајлингот,па фацата и после телото.Не сакам дебели,ниту пак многу слаби,едноставно дечко што се грижи за својот изглед,малку теретана би било супер и тоа е.:)

плочки да мести стручно и квалитетно (y)
--- надополнето: 15 март 2013 во 01:08 ---
Сурлата,чопот,бардачето...коа откопчуе патент праи фаца ко забаваче што отвара пакетче за Нова Година..какви црти,рамења,дланки бакрачи

:facepalm:

Најпрво фацата нормално, газето, стомачните, стилот на облекување и ставот на држење на телото!

дефинитивно убаво секси газе... и да е сладок у фаца... и стомак да има во нормални размери...

добро е во фармерки или треба да ставаме хеланки ?

не, не, хеланки никако...
фармерки е во ред ;)
1_sub.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom