DracevoTheCity
Чиста Македонија !
За Манасков се фатија клетвите, на ред се другите 3ца 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што има врска тоа со љубомора?
Добар си е Јоновски, единствени провокатори се Манасков, Мојсо, Козлина и Станиќ, другите се прави спортисти или бар засега не се дрзнале да се замараат со публика![]()

Ќе има.Денес ќе има на мтв Металург- Вардар ?
http://mtv.com.mk/MK/programa/sreda.aspxДенес ќе има на мтв Металург- Вардар ?

Се гледа дека ич не ви е гајле за лигава, а на не важен меч со прв тим играте освен Станиќ
Ние пофраерски, со комбиниран состав![]()
Втор тим е па и ти, гледаш Златко игра.Не бе па ти - Ракчевиќ, Мојсовски, Вугринец, Маркоски, Јоновски.. зарем тие им играат у прв тим?
Него, што се однесува до утакмицата - тотално лежерен пристап, и боље. Не би сакал некој од играчите да ни се повреди пред фајнал фор. Даскаловски скина доста удари. Нас шутот не ни оди, до сега две стативи и една пречка.
Туку, што му се курчеше она јанезон на Карачиќ на крај?

Да да сигурно овој од Вардар беше крив, оди истепај го, иако на малите екрани не прикажаа ништо од инцидентот, ти оцени одма кој е крив.Дали тоа муабетот шо го праев јас а вардарци не го поддржуваа пред натпреварот , сега тие го муабетат ?
За Ренато лош збор некој да кажи ............. па и овај од Вардар ќе се тепаше на крајот![]()
Имаш да кажеш нешто за Јоновски што ќе се тепаше со судиите?Дали тоа муабетот шо го праев јас а вардарци не го поддржуваа пред натпреварот , сега тие го муабетат ?
За Ренато лош збор некој да кажи ............. па и овај од Вардар ќе се тепаше на крајот![]()
Да да сигурно овој од Вардар беше крив, оди истепај го, иако на малите екрани не прикажаа ништо од инцидентот, ти оцени одма кој е крив.
Инаку новинарството го допира дното, се коментира во полза на Металург цело време, што е мизерно колку сака нека имаат успеси. За секој гол на Вардар, мислиш ќе заплаче коментаторон.
Имаш да кажеш нешто за Јоновски што ќе се тепаше со судиите?

Дали тоа муабетот шо го праев јас а вардарци не го поддржуваа пред натпреварот , сега тие го муабетат ?
Извини, кој е тој муабет за кој зборуваш? Мислиш за лежерен пристап кон натпреварот? Каде сум се спротиставил на нешто такво?