Нови игри

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Постојат две можности. Едната е играва да не постои начин да биде пронајдена на интернетот а другата е да сум ја измислил и да сум ја измешал со нешто друго. Пред некое време гледав трејлер од игрица која тогаш не ми ја фаќаше пцто и наводно затоа не сум ја симнал. У кратки црти...

Ти си детектив или сличен истражувач ала Шерлок. Времето во кое се случува играта е накај 1930 та или така нешто(колку што ме служи меморијата). Мислам но не сум сигурен дека играта е open world. Практично истражуваш феномени поврзани со паранормалното, што ја прави играта хорор детектив вид на игрица. Има духови и слични ствари во истата. Вивидно се сеќавам на сцена кадешто возиш со колата до местото кадешто сакаш да стигнеш и во колата пичи олд скул радио. Ако знаете било што во овој стил, пишете.
Однапред благодарен:)
L.A Noire???

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Работи ли FLT верзијата од Heart of the Swarm?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Работи ли FLT верзијата од Heart of the Swarm?
За кого како според коментарите на замунда, за повеќето работи како што гледам само да се забрани пристап на серверите преку фајрволот у виндоус уште од старт.. јас ја симнувам моментално и се мислам како да направам оригиналот WOL да ми остане инсталирана паралелно, на нов јузер ако инсталирам HOTS евентуално , или ќе морам да го бришам оригиналот.....

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.401
Рабооти бато само симни си ја 2.06 да не чекаш 8GB update
Ја инсталирав се упдејтна се е ок сега стигам до чекор 10 кај што треба да убацам username и password, што понатака?

flt@trash-mail.com го ставам ова и што треба да направам?
--- надополнето: 27 март 2013 во 19:53 ---
Ја инсталирав се упдејтна се е ок сега стигам до чекор 10 кај што треба да убацам username и password, што понатака?

flt@trash-mail.com го ставам ова и што треба да направам?

Ја средив :)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Да ве прашам ја има ли некој инсталирано Trials Evolution Gold Edition следев инстукции при инсталација и неможам да ја играм дај помогнете му на братот:)

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Да ве прашам ја има ли некој инсталирано Trials Evolution Gold Edition следев инстукции при инсталација и неможам да ја играм дај помогнете му на братот:)
Ја гу симна од SKIDROW.
Папката содрже Crack & Installer
Коа ќе ја инсталираш играта избриши "Ubisoft" од C:\Program Files\ (Ако имаш други Ubisoft игри тури га у .rar или .zip)
Напрај нови папки у C:\Program Files\ како "Ubisoft\Ubisoft Game Launcher" Копирај Се од "Crack" таму.
Коа ќе пуштиш "trialsFMX.exe" ќе се отворе глупото Uplay и ќе можеш да играеш.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Ја гу симна од SKIDROW.
Папката содрже Crack & Installer
Коа ќе ја инсталираш играта избриши "Ubisoft" од C:\Program Files\ (Ако имаш други Ubisoft игри тури га у .rar или .zip)
Напрај нови папки у C:\Program Files\ како "Ubisoft\Ubisoft Game Launcher" Копирај Се од "Crack" таму.
Коа ќе пуштиш "trialsFMX.exe" ќе се отворе глупото Uplay и ќе можеш да играеш.
Брат ми го отвара мене Uplay и ке кликнам start game и не се пушта играта a toa Uplay-от вика the game is running:mad:

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Брат ми го отвара мене Uplay и ке кликнам start game и не се пушта играта a toa Uplay-от вика the game is running:mad:
Ете што треба да имаш у "datapack"
Копирај ги од "Ubisoft Game Launcher"

Attachments

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Да не ја симна некој Bioshock infinite од zamunda ?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.685
Поени од реакции
4.534
Дечки ми треба ГОООЛЕМА услуга :) сакам да ја почнам Elder Scrolls Skyrim Online:vozbud: се мачам два дена и никако да најдам пач или нешто друго, незнам шо да правам, ми треба помош од некој да ме упати, линк да ми прати или билошто, многу би ви бил благодарен :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom