Sony Open Tennis, Miami | 18-31, март 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Бердих мислев брзо ќе растури,ама 2ипол саати скапа играње против нетолку добро рангиран играч.. 1/8 или 1/4 Бердих испаѓа.Нема сила веќе,а и нема некоја прејака игра.

Се одмазди Чилиќ за Додиг од минатото коло и неправдата која му се случи. Победи против Иснер, 6-3/7-6.

И Цонга е аут, изгледа не му останува никој посериозен конкурент на Новак освен Мареј...

Како што тргнал Новак на дуелот со Хас, далеку ќе стигне..

Како што тргнал Новак на дуелот со Хас, далеку ќе стигне..

Го имам на ливче, првиот сет помалку од 9 гема, и фала му што западна во криза...

Ја се крстев дека Хас ке има лош ден...

Новак го игра најужасниот тенис во неговата кариера. Првиот сет го загуби за 28 минути, ако се врати од оваа ситуација, алал да му е, само што не верувам, нема никаква желба кај него за тоа, башка и Хас не е ни најмалце за потценување.

Ајмо Хас напрај чудо :).
Слабо му иде нешто на српчево а?

Не е до Новак, Хас можеби ја игра утакмицата на животот, се му иде од рака сега за сега...

100% поени од прв сервис во првите 3 гема, 2 од 2 брејк топки, неколку лоб удари ...
Ако нешто видно не се смени, испадна Ноле...

Haas mu demonstirat oldschool tennis so serve+voley na svoj servis i so slajsoj da ne mojt da napadnit na od Djokovic servis :cuc:

Новак брат му да го пуштеше, повеќе отпор ќе му дадеше на Хас.
Флегма..

Почна да игра Новак...

Едит, сепак толку му силата...

Drugo logicno razmisluvanje osven toa deka Djokovic ovaa godina reshil da se posveti na zemjenive turniri drugo ne znam.Ova potsekja na stariot Nole, onoj sto nema motivacija i ne se trudi. Ali aj mozebi slab den.

Нолее :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
За еден ЕБАН гем ме турна. Го имав + 18.5, а тоа 18 гема. Јас па се молев Хаас да може да земи 5-6 гема тоа... :facepalm:
Па мајкаму стара, јас поубав тенис ќе изиграв од она сношти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom