Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Мала помош ако знае некој. Малиот си играше со мобилниот ( Alcatel OT 995 ) и имаше премногу грешни обиди за отклучување на екранот и сега не можам да го уклучам ми бара user name i pasword. ако знае некој нека помага. Поздрав
Па ќе го ставиш е маилот и пасвордот од гмаил. Така е мислам :D

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
пробав ама не иде :tapp:
Епа, немаш уклучено интернет. Ај види, некаде ако има интернет(wifi) тогаш стави ги емаилот и пасвродот од гмаил, белким не е долку глуп андроид, па да не може интернет автоматски да уклучи за да се најавиш.

Член од
10 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
1
не ми дава ни интернет ни ништо да уклучам само може да ми се јават, ми иде на нерви, не знам како да му направам мастер ресет зошто не можам да влезам во менито :place:

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
не ми дава ни интернет ни ништо да уклучам само може да ми се јават, ми иде на нерви, не знам како да му направам мастер ресет зошто не можам да влезам во менито :place:
Епа друго чаре незнам.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Пробај со hard reset, само се што имаш на мобилен ќе ти се избрише, од слики до контакти.
http://www.hard-reset.com/alcatel-ot-995-hard-reset.html

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
od vip zedov zte kis lite i ne mozam pustam igra namesto da se pusti izleguva vo menito skoro so site podobri igi go ima istiov problem telefonot e 2 dena star i koristi 2.3.6 android sto bi mozelo da e problemot?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
od vip zedov zte kis lite i ne mozam pustam igra namesto da se pusti izleguva vo menito skoro so site podobri igi go ima istiov problem telefonot e 2 dena star i koristi 2.3.6 android sto bi mozelo da e problemot?
Кој игри ?

Зависи од игрите некој големи игри ако се можно е да не ги игра...

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Кој игри ?

Зависи од игрите некој големи игри ако се можно е да не ги игра...
Можно е, ради слабата рам. Ама добар процесор има. Ама рам меморијата си го прави своето. А иначе, луѓе кои користеле алкател 991 и сите ми викаа: абе овој твојот ич бе не ти кочел ко ке бараш нешто низ него.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
skoro na site podolemi od 30 mb a na pomalite se uklucuvaa se ama samo se pauzira na sekoe..
Нема врска големината, еве јас ја играм where's my water која е 45 мегабајти и без проблем си ја играм на мојот зте кис лите. Туку, не е важно тоа, ама сакам да си го рутирам некој, знае како да го рутирам или не знае?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
Нема врска големината, еве јас ја играм where's my water која е 45 мегабајти и без проблем си ја играм на мојот зте кис лите. Туку, не е важно тоа, ама сакам да си го рутирам некој, знае како да го рутирам или не знае?
probav jas preku super one click ali ne biva zaglavuva na pola proces ako znes nekoj kako treba neka kazuva i mene me interesira

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Даа , сакам да го рутирам ако има енкој нека кажи :D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
skoro na site podolemi od 30 mb a na pomalite se uklucuvaa se ama samo se pauzira na sekoe..
Temple Run ти ја игра ? Кај другар ми без проблем ја игра ни кочи ни ништо...

Иначе каков андроид имаш ? 2.3.6 ?
--- надополнето: 26 март 2013 во 19:55 ---
Можно е и телефонот да не е во ред нешто...пред 1 месец имав Галакси С...све живо кочеше,и го сменав за Нексус сега рајат сум 20 игри имам. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom