zdravoo luge... mi treba vasa pomos samo sto konkurirav vo edna firma za rabota direktorot mi dade zadaca na internet da najdam bilo kakvi primeri se e prifatlio za nivnata firma potrebni mi se nekoi stranici od ovaa oblast ureduvanje na domot na kreativen i inovativen nacin... znaci moja zadaca e jas da mu najdam stranici od firmi so koi oj ponataka ke moze da sklucuva dogovori. jas ne poznavam nitu edna takva firma... mi dade nekolku primeri vo koj oblasti treba da baram ama jas poima nemam posto ne sum na taa struka a se boram za rabotno mesto ve molam za pomos za dodeka da se uhodam a ona sto treba da go baram treba da bide slicno na negovite primeri kako sto kaza toj primer za edna inovativna pravosmukalka koja ne brmci koja ne stvara prasini i nema vleckanje niz sobi tuku e vgradena vo zid od sobata i po potreba ja vadis i ja vrakas na mesto a gubreto odi preku vgradena cevka.. mi dade i primer za led diodi sijalicki koj se stedlivi ne trosat tolku elektricna energija i koj veke gi uvezol vo nasava makedonija i gi pustil vo upotreba. znaci mi trebaat nekoi stranici na makedonski srpski angliski pa makar i germanski na koi jas ke mojdam nesto koe toj ke moze da go uveze ovde i da se pusti vo upotreba... ve molam ako nekoj znae takva stranica da mi pomognete vi blagodaram odnapred.....