- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.044
- Поени од реакции
- 16.573
Има пренос, регистрирај се само на форумот, моментално е 6та минута, теренот е катастрофа, снег има..Нема ништо овде.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има пренос, регистрирај се само на форумот, моментално е 6та минута, теренот е катастрофа, снег има..Нема ништо овде.![]()
Ајде баба Ванѓа, предвиди некој резултат за денеска, да се опариме.Белгијците против нас играа колку што им требаше за да победат ... Верувај дека ако поведевме на почетокот со 1-0, ќе не растртеа на крај 1-5 ..
Изгледај ја уште еднаш утамицата со Белгија, и види преку кој одеа нашите шанси. Првата шанса на Јахович, Тричко му ј даде на Пандев, и овој му центрирше на Јахович. Тричко исто така, да кажеме му намести на Пандев, кога овој шутна со десна над гол.Се надевам Тричко нема да игра, и дека Тасевски ќе игра наместо Хасани. Тричко појма си нема, шутира од огромни далечини, центаршутевите немаат никаква силина и као балони се а незнае кога да додаде а кога да дрибла.
Едит: Го ставив X-2, коефициент 16Јас ќе ставам едно патриотско ливче на Македонија, па што сака нека биде.
Некако премногу изнервирани ми изгледаа нашите, а рака на срце - се трудеа ама не им идеше. Верувам дека ќе победат на гости.
Ванила и Чоколадо ќе не направеа ако на почетокот поведевме со 1-0 нели ?
Ајде баба Ванѓа, предвиди некој резултат за денеска, да се опариме.
Оф мори мајко, Белгијците не знаеа што ги снајде во Скопје, посебно првите 15 минути се чудеа што се случува. Имаа среќа што ние не постигнавме гол.Изгледа не ја знаеш моќта на белгијците.. Погледни првин кои играчи им играат па после коментирај.. Јас искрено пред двомечов се надевав дека нема да не напунат, среќа 0-2 и не се замараа белгијциве ... Прати денес ако играат мотивирано со колку парчиња ќе си отидеме. .
--- надополнето: 26 март 2013 во 16:20 ---
Истото погоре важи и за тебе
Оф мори мајко, Белгијците не знаеа што ги снајде во Скопје, посебно првите 15 минути се чудеа што се случува. Имаа среќа што ние не постигнавме гол.
Да снемаше струја сега и ти немаше да можеш да пишеш.Да дадовме гол во првите 15 минути, остатокот од мечот ние ќе не знаевме што ќе не снајде, ќе не торпедираа 1-5