Белгија - Македонија [26.03.2013 - 20:45] - ЌЕ ИМА НА МТВ!!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го добие натпреварот ?

• Вкупно гласачи
    108
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
2-2 3+ ќе искочи овај, и да ја сам црнац. Фала, чао пријатно.

Толку не ги научивте нашиве дека ги тролаат сите и ги победуваат кога на другите највише им треба а на нас најмалку :icon_lol:.
Осекам некако дека ке биде тесно, Чеде ке направи одлична тактика како и на првиот натпревар и мислам дека добро ке се браниме. Ама ако утнеме барем една таква шанса какви што имавме неколку дома, нема што да бараме.

Се надевам Тричко нема да игра, и дека Тасевски ќе игра наместо Хасани. Тричко појма си нема, шутира од огромни далечини, центаршутевите немаат никаква силина и као балони се а незнае кога да додаде а кога да дрибла.

Јас ќе ставам едно патриотско ливче на Македонија, па што сака нека биде.
Некако премногу изнервирани ми изгледаа нашите, а рака на срце - се трудеа ама не им идеше. Верувам дека ќе победат на гости.
Знаеш она, очекувај го она не очекуването. Со Данска паднаа три брзи гола во првите 35 минути и готово, така можеше да биде и во саботата али не бидна. Али стално ми е во главато шо викаат Англичаните, ( The harder you work, the luckey you are)

Тричко врска немал :tapp: Дај бе идите гледајте крикет, незнам што уопште пратите репрезентација. До вчера се молевме Андора да ги тепаме, денеска очекуете да газиме све живо.
Тричко ако нема врска, може она мамлазон Хасани има.

Победа на Белгија.

Многу им се плашите на Африканциве.

Гласав за Белгија за да ги измувлам. Сум приметил, за кого и да гласам од анкетиве увек обратно испаѓа. Сега кога играа Барса-Реал во купот гласав за Барса а Реал тепаше 1-3, во првенство гласав за Реал а Барса бега 20 бода, во италијанско гласав за Интер они за опстанок се борат, така да сега гласам за Белгија чисто ради малер а со цело срце сум за Македонија. Верувам во нашиве момци и се надевам дека ќе имаме подобра реализација отколку во Скопје.

Затворена е темата за репрезентацијата, па ај тука ќе ставам.
Утре младите играат пријателски меч против БиХ, во 15.30 часот, тука ќе има пренос од мечот - http://www.balkansport.info/showthread.php?26-BalkanSport-5

Ќе се налутат нашите за овие срања со теренот и тренинзите, и ќе им фукнеме еден гол, и ќе ги тепаме, мајку им јебем крваву!

Без Величе не знам како ќе може да тепаме.
Човекот е роден за такви работи.Он тепа и по кафани, а камо ли за една утакмица.
Вака ништо, губиме сто посто, освен ако Тамара не ја пее Белгијската химна пред утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom