Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечко ја се потресувам за секој закон што не се спроведува во државава, а според тебе што треба да правам да плачам за охридски договор кој го потпишаа твои и мои преставници.Учкиве воници и полицајци масакрираа и за награда ги пикнаа во влада и парламент, влакно не им фали. Овој се потересол за знамето некој што се дрзнал да го симнува.![]()
Ром ти гласа за кого сакаш за 500 денари.Ме интересира како знаете дека ромите гласале за Дехари?
Ме интересира како знаете дека ромите гласале за Дехари?
ахахах! Ах бе другар 19 години живеам со џупци во Прилеп, бетар се и од твојата замисла за "циган", вчера заедно со нив бев на избирачко место во Прилеп, пошто нели сум блиску нивната населба, дојдоа два трактори од дпмне со брашно и масло некаде 3-4 саати пред објавувањето на конечните резултати, зедоа СЕ од приколиците, однесоа дома, неколку дури и ги чкртаа броевите 42 (сдсм во Прилеп) на нивните куќи... И сето ова 3-4 саати пред конечните резултати.Ромите свртеа грб, е ми се верува. Па колку партии на Ромите се во коалиција со ВМРО. Амди беше фронтален играч зборуваше на митинзи, добиваше аплаузи. Самка исто така од спротивниот табор. Епа се лутат кога ги викаат цигани.
ахахах! Ах бе другар 19 години живеам со џупци во Прилеп, бетар се и од твојата замисла за "циган", вчера заедно со нив бев на избирачко место во Прилеп, пошто нели сум блиску нивната населба, дојдоа два трактори од дпмне со брашно и масло некаде 3-4 саати пред објавувањето на конечните резултати, зедоа СЕ од приколиците, однесоа дома, неколку дури и ги чкртаа броевите 42 (сдсм во Прилеп) на нивните куќи... И сето ова 3-4 саати пред конечните резултати.
А мислиш дека македонскиве партии ги немале тие пари. 1000 роми пута 10 евра е 10,000 евра, смешни пари за било која партија. Прашањето е кој смее да купи гласачи а кој не или кој смее да донесе гласачи а кој не или во крајна линија кој требало да го земе Кичево а кој не.Ром ти гласа за кого сакаш за 500 денари.
Не можам да ти одговорам зошто некој администратор ми го избриша одговорот. Очигледно забрането е да прашаш дали и на тебе ти дадоа капче и маичка па ги браниш овие плаво-жолтите. Очигледно и некој администатор нејќе да се вреѓаат неговите а за другите може комплетно без цензура да се критикуваат. ПоздравАбе другар тебе да не ти дадоа капче и маичка шо имаш вакво мислење ? Дај објасни кога Достоинство беа самостојна партија колку гласови добиваа и дали имаа шанса да дојдат на власт за да сменат нешто ? Дај објасни како да не се направеа тие договори и како да не се вметнеа терористи во владата кога бевме под притисок на САД и не очекуваше исто сценарио со НАТО и Србија ?!?! Друже верувам дека си постар и попаметен од мене, само дај сега објасни ми како не сум во право за ова ? Па мораше Стојанче да оди во опозиција за ако влези во влада да смени нешто, и искрено се надевав дека ќе смени ама глуп ни е народот и ко нема да полошо да ни тргни !
Ако сум против оваа лажна влада мора да сум сдсм ? Ќе ми го избришат мислењето па читај побрзо шо да ти правам --> бранко за леб да пропита, аир цел живот да не види и неговите поколенија.Не можам да ти одговорам зошто некој администратор ми го избриша одговорот. Очигледно забрането е да прашаш дали и на тебе ти дадоа капче и маичка па ги браниш овие плаво-жолтите. Очигледно и некој администатор нејќе да се вреѓаат неговите а за другите може комплетно без цензура да се критикуваат. Поздрав
Нема врска кој смее или не смее, туку кој прв ќе го извади новчаникот,а по правило поткупувањето е албанска традиција.А мислиш дека македонскиве партии ги немале тие пари. 1000 роми пута 10 евра е 10,000 евра, смешни пари за било која партија. Прашањето е кој смее да купи гласачи а кој не или кој смее да донесе гласачи а кој не или во крајна линија кој требало да го земе Кичево а кој не.