Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.650
- Поени од реакции
- 31.879
Чекајте, ова е само прв ден.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никола е ПРЕМИЕР.Добар дел од Македонците во Кичево гласаа за него.На ист начин како ги сменаа општините ретардите БЦ и Бучко мочкото (да, да дури го ваѓале од партија се намокрил од страв), можеа да ги вратат назад.Потребно е само желба и малку решителност.А контрапродуктивно е препишување сопствени неуспеси на неуспесите на другиот, гледаме до кај не донесе.
Оти џабе е препукување на нивна сметка.
Секоја чест за дечките наши што го бранат знамето ама каде е полицијата која се наоѓа 200м од знаметo? Младите ли треба да го бранат знамето?
Бевме,сега полека ама сигурно излегувамеНе е џабе. Зошто? затоа што НГ е главен министер и под негова управа е ГЈ(МВР) ако денес урук-хај пукат со калаши вршат терор врз населението и навредуват и кинат државни симболи во градот Кичево, а притоа МВР не реагира за да го спречи дивеењето на орките, тогаш може да донесеме заклучок дека НГ и тоа како е одговорен за состојбата......ова е реалноста, тоа се фактите, се друго е истресено од полуписмени амеби хранети со полулиснато тесто, недоветни, неодговорни, прости и неосознаени личности, тоа е мнозинството хомосапиенси што живеат во државата,и з атоа сме сеуште во камено време,...единствен спас од ситуацијава е дека нема спас за ситуацијата, има само билет во еден правец..попаметните ќе го искористат порано или подоцна...
напред за македонија во кафана со кренати чаши!
Престани да лажеш бидејќи Албанците немаат калаши.Де, што ако ви кажам дека и јас сношти иако сум од Струшко (пошо и овдека се рачунаат дека победија пошо на втор круг неаме шанси) беше пукано во мене... на 2 метра од мене ми распукаа калаш, знам само дека еден куршум заврши зад мене...
и што очекувате?
За тоа е крива територјалната поделба на бучковски,а за Чаир самите Македонци се виновни што почнаа со исселување уште во '90теЕ сега ќе видиш кога албанците ќе ги отпуштат македонциве и на нивно место ги стават, ќе ја видиш разлика ..
Кога напишав дека Кичево ќе биде ( или ) Чаир 2 - ме нападнаа дека тоа неможе да се случи поради Бадетнер или советници, бла бла ... епа браќа ЧОРБА !!