Спречен обид да се симне државното знаме во Кичево

• Креатор на темата Креатор на темата • Војник •
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никола е ПРЕМИЕР.Добар дел од Македонците во Кичево гласаа за него.На ист начин како ги сменаа општините ретардите БЦ и Бучко мочкото (да, да дури го ваѓале од партија се намокрил од страв), можеа да ги вратат назад.Потребно е само желба и малку решителност.А контрапродуктивно е препишување сопствени неуспеси на неуспесите на другиот, гледаме до кај не донесе.

Тој(болдираниот) е премиер а и голем патриота ... а плус е и најдобар другар со Зајасчанецот А.А. :pos:

После убиените деца за Велигден, после ордата што излезе да ги брани убијците, после нивните фамозни прослави за денот на нивното знаме, после убодените и тепани деца по автобуси, од Албанците, ама баш ништо не ме зачудува. Тек па што следи, ехе...

Само чекајте го моментот кога ќе ги наречат нашите млади кој го бранат знамето хулигани ако дојде до некој инцидент.

Чудно ви е ова ? Козоопштачите ја држат цела Западна Македонија , а вие верувајте на Пајо и пијаницата шо серат по ТВ за розовата Македонија ...

Оти џабе е препукување на нивна сметка.

Не е џабе. Зошто? затоа што НГ е главен министер и под негова управа е ГЈ(МВР) ако денес урук-хај пукат со калаши вршат терор врз населението и навредуват и кинат државни симболи во градот Кичево, а притоа МВР не реагира за да го спречи дивеењето на орките, тогаш може да донесеме заклучок дека НГ и тоа како е одговорен за состојбата......ова е реалноста, тоа се фактите, се друго е истресено од полуписмени амеби хранети со полулиснато тесто, недоветни, неодговорни, прости и неосознаени личности, тоа е мнозинството хомосапиенси што живеат во државата, и затоа сме сеуште во камено време,...единствен спас од ситуацијава е дека нема спас за ситуацијата, има само билет во еден правец..попаметните ќе го искористат порано или подоцна...

напред за македонија во кафана со кренати чаши!

Абе што има врска тоа се само два града, битно во другите градови се слави за победите на партиите. :sick:
Жалосно е за кичевчани ќе се тепаат и ќе си прават проблеми, ќе гинат за нечии идеали, ама не вреди навистина не вреди.

http://republika.mk/?p=43803

Кичево сигурно има најмногу цајкани во однос со населеније во цела Македонија, оти тие не го вардат знамето ко се на 200м од станицата? Има ли некој нормален во државава односно државниот врв?

rekordna-izleznost-vo-kichevo-od-896-otsto-127197.jpg

Секоја чест за дечките наши што го бранат знамето ама каде е полицијата која се наоѓа 200м од знаметo? Младите ли треба да го бранат знамето?

Силата е во народот, во најлош случај ве има 50% во Кичево сами ако не го браните не очекувајте од шитнатата полиција посебно не сега кога Дехари дојде да биде градоначалник..

Не е џабе. Зошто? затоа што НГ е главен министер и под негова управа е ГЈ(МВР) ако денес урук-хај пукат со калаши вршат терор врз населението и навредуват и кинат државни симболи во градот Кичево, а притоа МВР не реагира за да го спречи дивеењето на орките, тогаш може да донесеме заклучок дека НГ и тоа како е одговорен за состојбата......ова е реалноста, тоа се фактите, се друго е истресено од полуписмени амеби хранети со полулиснато тесто, недоветни, неодговорни, прости и неосознаени личности, тоа е мнозинството хомосапиенси што живеат во државата,и з атоа сме сеуште во камено време,...единствен спас од ситуацијава е дека нема спас за ситуацијата, има само билет во еден правец..попаметните ќе го искористат порано или подоцна...

напред за македонија во кафана со кренати чаши!
Бевме,сега полека ама сигурно излегуваме:cool:
Па искристи го:pos:

Де, што ако ви кажам дека и јас сношти иако сум од Струшко (пошо и овдека се рачунаат дека победија пошо на втор круг неаме шанси) беше пукано во мене... на 2 метра од мене ми распукаа калаш, знам само дека еден куршум заврши зад мене...
и што очекувате?

На повидок е граѓанска војна... Тоа зависи од Македонците односно дали ќе трпиме или ќе почнеме да се буниме додека Албанците тераат иста песна.

Ова е првиот работен ден на Дехари..................... има уште 1460 дена човекот. Како беше некој прашања не заслужуваат одговор. Епа сега не плачете. Чим за референдумот против територијалната поделба не можевте со пенкало да ја одбраните државата, не очекувам дека со оружје ќе ја одбраните државата. Ама како викаат некој баба кури на форумот многу националисти македонци има . Гледам врие на секој чекор:facepalm:

Де, што ако ви кажам дека и јас сношти иако сум од Струшко (пошо и овдека се рачунаат дека победија пошо на втор круг неаме шанси) беше пукано во мене... на 2 метра од мене ми распукаа калаш, знам само дека еден куршум заврши зад мене...
и што очекувате?
Престани да лажеш бидејќи Албанците немаат калаши.

Е сега ќе видиш кога албанците ќе ги отпуштат македонциве и на нивно место ги стават, ќе ја видиш разлика .. ;)

Кога напишав дека Кичево ќе биде ( или ) Чаир 2 - ме нападнаа дека тоа неможе да се случи поради Бадетнер или советници, бла бла ... епа браќа ЧОРБА !!
За тоа е крива територјалната поделба на бучковски,а за Чаир самите Македонци се виновни што почнаа со исселување уште во '90те

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom