Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам неостварена сексуална желба.
Он гол, само тенџере на глава, а јас со дрвена лажица му тропам по тенџерето, а он ја пее Хеј Словени...
...и после да ми ги измие садовите. :)

Он гол, само тенџере на глава, а јас со дрвена лажица му тропам по тенџерето, а он ја пее Хеј Словени...

Ова е веќе премногу специјализирано,тебе ти е само некој садови да ти измије знам јас...

Место хеј словен може по шумама и горама?
--- надополнето: 24 март 2013 во 08:55 ---
Абе ако не се пофалиш, исто како да не си ебел.

Фали се и ти де...Шо се срамиш?:P
--- надополнето: 24 март 2013 во 09:03 ---
секс на плажа на малдиви
тоа значи дека ...... си успеал да станеш богат, а воедно и со кого да го делиш животот и задоволствата од богатството (сродна душа)

Не веќе толку скапо на малдивите ко порано, денес таму може и со швалерка :D

Денес сакаш у Палау или Аманпуло да идеш прошеташ... Еве ти поевтини варијанти ;)

http://www.palauppr.com/default-en.html
http://www.amanresorts.com/amanpulo/home.aspx
--- надополнето: 24 март 2013 во 09:07 ---
Е конечно со задоволство можам да кажам дека се исполни денес. :love: :D
И сега официјално немам неостварени сексуални желби се до следната фантазија. :P

Остај жениве што се бунат. Порано прочитав јак графит у Сараево мислам- Ако абортусот е убиство, дркањето е геноцид. Јас сум за секоја капка сперма да заврши во најмала рака у некој дупка кај партнерката или бар ко крема за лице и онака нели докажаа дека е поздрава од помада. Само напред ај сега нова желба смисли си...:X3:

оти не можам да најдам поврзаност со сексот,или овај некој ванземаљски :ROFLMAO:

Ако го прескокниме тој дел ќе ти останат само садовите за миење. Ех чудни фетиши имаат луѓево.
се СлагаМ......

Nessa Alcarin дај појасни на шо ти делува поволно ова со тенџерето ? да знам дали да трпам или да не се нафаќам....

се СлагаМ......

Nessa Alcarin дај појасни на шо ти делува поволно ова со тенџерето ? да знам дали да трпам или да не се нафаќам....
Чекај малце... Го праша Николче како му делува свршувањето во уста, па мене да ме прашуваш за тенџерето?
А тебе никаде не те спомнав како дел од фантазијата па да се нудиш.. :)

Чекај малце... Го праша Николче како му делува свршувањето во уста, па мене да ме прашуваш за тенџерето?

Де ма и ти што си садистички настроена ќе најдеш некоја жртва овде може да го оглувиш со тоа тенџерето. Башка бараш химна да ти пее па мора и мирно да стои и трпи. Остајте го Николче си остварил желбата без притоа никој да повреди, дечково само споделил протеини. Како беше она, здраво тело здрав дух...;)

остај сеа николче,дај шо тенџере да крадам од дома ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom