LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Еми земи чушки или френки за да тргне малце земјоделието, нек се тртат малце Струмичките моми по фолиите...
Ааа така ме аресе как размислуваш
Еми земи чушки или френки за да тргне малце земјоделието, нек се тртат малце Струмичките моми по фолиите...
Кои трујат на пот и не користат камен за петици!Definitivno imate ubavi zgodni i sekogas doterani devojki,bravo !!!
Распуканата пета колку и да ја трљаш со камен пак е џабе треба некоја да ја излижеш за да знааш дали смрде на пот кути некоо раскапано куче...Кои трујат на пот и не користат камен за петици!
Е да. Незначи ако изгледа вкусно однадвор дека ќе биде и внатре:pos2:Распуканата пета колку и да ја трљаш со камен пак е џабе треба некоја да ја излижеш за да знааш дали смрде на пот кути некоо раскапано куче...
Не донесувај заклучок за книгата по кориците, мораш прво да ја прочиташ! :smir:Е да. Незначи ако изгледа вкусно однадвор дека ќе биде и внатре:pos2:
Па да ти кажам право имам прочитано многу книги, но струмица е библиотека - нема шанси да ги прочитам сите.Не донесувај заклучок за книгата по кориците, мораш прво да ја прочиташ! :smir:
Јас коо да фатам за цицките фаќам само месо а не силиконе, они се убави кути них ама природно а не напумпани...иии има многу убави женски во струмица, ама мн бе ко букаркине на планет се, не мислите така? :S
Шо викаш, голем дел се и природно надарени, за да се глупи. Малку има шо се исклучок.Јас коо да фатам за цицките фаќам само месо а не силиконе, они се убави кути них ама природно а не напумпани...
Јас коо да фатам за цицките фаќам само месо а не силиконе, они се убави кути них ама природно а не напумпани...
Чувек ти да не си грешка, какви пиштоле у Струмица ? о.ОИмаме лошо искуство со девојки од Струмицапоточно мој другар отидовме по една негова симпатија као ја фатил за девојка ама испадна дека девојката имала дечко во Струмица и скандал тој дечко и почна да го брка мојот другар по парк му вперил пиштол
лудница а ние пак додека го чекавме не запиша полиција зашто немавме 18 :pos2: Од Струмица девојка јок би фатил,додуша никогаш не се знае и дека ќе немав девојка од Ск велев па имав
![]()
Се си бива зашо да неЧувек ти да не си грешка, какви пиштоле у Струмица ? о.О
Од пластелин.Чувек ти да не си грешка, какви пиштоле у Струмица ? о.О