Што ќе кажете за девојките во Струмица?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Кои трујат на пот и не користат камен за петици!
Распуканата пета колку и да ја трљаш со камен пак е џабе треба некоја да ја излижеш за да знааш дали смрде на пот кути некоо раскапано куче...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Распуканата пета колку и да ја трљаш со камен пак е џабе треба некоја да ја излижеш за да знааш дали смрде на пот кути некоо раскапано куче...
Е да. Незначи ако изгледа вкусно однадвор дека ќе биде и внатре:pos2:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не донесувај заклучок за книгата по кориците, мораш прво да ја прочиташ! :smir:
Па да ти кажам право имам прочитано многу книги, но струмица е библиотека - нема шанси да ги прочитам сите.

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
иии има многу убави женски во струмица, ама мн бе ко букаркине на планет се, не мислите така? :S

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
иии има многу убави женски во струмица, ама мн бе ко букаркине на планет се, не мислите така? :S
Јас коо да фатам за цицките фаќам само месо а не силиконе, они се убави кути них ама природно а не напумпани...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Јас коо да фатам за цицките фаќам само месо а не силиконе, они се убави кути них ама природно а не напумпани...
Шо викаш, голем дел се и природно надарени, за да се глупи. Малку има шо се исклучок.

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9

Е да, Американците викаат, "If I can touch it, its real" :drk:

M

MIL

Гостин
Имаме лошо искуство со девојки од Струмица:vozbud:поточно мој другар отидовме по една негова симпатија као ја фатил за девојка ама испадна дека девојката имала дечко во Струмица и скандал тој дечко и почна да го брка мојот другар по парк му вперил пиштол :vozbud:лудница а ние пак додека го чекавме не запиша полиција зашто немавме 18 :pos2: Од Струмица девојка јок би фатил,додуша никогаш не се знае и дека ќе немав девојка од Ск велев па имав :tapp:

Chronic

My Competition Zero !
Член од
13 ноември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
Имаме лошо искуство со девојки од Струмица:vozbud:поточно мој другар отидовме по една негова симпатија као ја фатил за девојка ама испадна дека девојката имала дечко во Струмица и скандал тој дечко и почна да го брка мојот другар по парк му вперил пиштол :vozbud:лудница а ние пак додека го чекавме не запиша полиција зашто немавме 18 :pos2: Од Струмица девојка јок би фатил,додуша никогаш не се знае и дека ќе немав девојка од Ск велев па имав :tapp:
Чувек ти да не си грешка, какви пиштоле у Струмица ? о.О

Kajgana Shop

На врв Bottom