Што ќе кажете за девојките во Струмица?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
А вие изгледа неписмени сте? Дека напишах јас оти ного ебам и оти сум јак ебач? Јас го кажах тава шо го гледам и шо слушам маабете од други деца. А иначе на мене не ми треба некоо заразена чума шо се и се изредиле сите, си имам женска и можам кога сакам да си ебам така да гледајте си вие за вас, а за мене ного не се замарајте.
На бате еден другар му расправал оти ного било слатко ќебапе да јадеш, така иде твојо маабет! :vozbud::vozbud:
Не слуши ного маабете, гледи си там твојта љубовничка оти знааш ли как вика Бате Ване, да м=не ви мрдат женичките лево десно :)
БТВ, ние не се замараме со тебе, ти се замараш со непотребни работи :baeh:

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
:pos2:
На бате еден другар му расправал оти ного било слатко ќебапе да јадеш, така иде твојо маабет! :vozbud::vozbud:
Не слуши ного маабете, гледи си там твојта љубовничка оти знааш ли как вика Бате Ване, да м=не ви мрдат женичките лево десно :)
БТВ, ние не се замараме со тебе, ти се замараш со непотребни работи :baeh:

:pos2::pos2::pos2::pos2: bate Vane ubavo kazuva samo koj da go slusa

Z

Zoza

Гостин
Ти во кои спаѓаш?
Кола немаш ако го рачунаме шпедитеро* како кола тогаш е во ред, само со него имаш еден проблем, нема кај да го врзеш коњот кога ќе излезеш во град!
Картичка гарант немаш, кој знае каково ГОЛО КУЧЕ се а мајка ти и татко ти не те ебаваат 2%...
Не ги обвинувај другите за својот е неуспех, во Струмица има 3 девојки на едно машко што значи можеш во просек да ебеш 3 пати на ден а ти го дркаш 3 пати на ден :drk: :vozbud:.
Ако си приметил богатите во Струмица си имаат нивни пички и уште неколку кои се вртат по нив а другите се слободни, потруди се другите да ги изебеш...
Повеќето Струмичани што ги знам од форумот се просечни деца со обични коли и со 200 денара в џеб па клецкаат повеќе и од богатите.
Не е за кого е речено туку за кого е печено :helou:

*шпедитер е Струмички збор за запрежно возило, коњска кола или како веќе го викаат по другите градови...
kako prvo momicka sum kako vtoro znam sto e speditor kako treto ako te dobole nekoj del od mojot post toa e tvoj problem i uste nesto kako nekoi od tuka nepravat nas devojkite k**i taka i nie devojkite imame pravo da kazame za vas maskite nesto koi btw e ziva istina mnogu gi ima so ime na mama ili tato sto se pravat fraeri...ali bas me briga sreka znaev da si izberam exstra decko koj moze na mnogu vo sr da im drzi lekci za ponasanje i pocit sprema devojki :baeh:

А она од лично ли искуство говоре?
Оти как шо ги глеем Струмичките мадами повеќе забегуват накај тии со п'лните џебови ама не крајо добиват само АЛ БАБАНИ така по Струмички кажано.
Сигурно го прочита горнио пост и се ќе ти стане јасно по шо они зеет а шо добиват е веќе друга приказна :)
te zalam dusa jadna ni znaes po so "zeeem" ni so dobivam:baeh:

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
kako prvo momicka sum kako vtoro znam sto e speditor kako treto ako te dobole nekoj del od mojot post toa e tvoj problem i uste nesto kako nekoi od tuka nepravat nas devojkite k**i taka i nie devojkite imame pravo da kazame za vas maskite nesto koi btw e ziva istina mnogu gi ima so ime na mama ili tato sto se pravat fraeri...ali bas me briga sreka znaev da si izberam exstra decko koj moze na mnogu vo sr da im drzi lekci za ponasanje i pocit sprema devojki :baeh:
Zoza taka samo,ti si pametna momicka,saki si go deckoto i uzivi,batko ti Atom Ant ne e takov,on ve pocituva:vozbud:mnogo

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583

te zalam dusa jadna ni znaes po so "zeeem" ni so dobivam:baeh:
Како прво ти треба една лупа за подобро да ги прочиташ мојте постови...

Саа веќе коо имаш лупа ќе прочиташ оти јас не ве наречех курви иако некои заслужуват така да бидат наречени :), не пишах оти другаро ми кажувал оти некоја се растурала од тресене черги или не знам ти там шо а вие женските за нас машките можете да кажете дека сме курвари, стоки, пијаници, наркомани ама секоја си говоре за нејното говедо шо го има, јас сум саа сам така да за мене никоо не може да јаде буреци :baeh:.
Ти шо си имаш со твојо дечко баш и не ме интересира а не сум ти бил па ни перница да знам па какво тее коо се чинувате :) а мојта душа не е јадна как шо мислеш ти, јадни се тие околу мене шо не знаат да читат меѓу редове.
Друго нешто да те интересира?
Nekoja prasa kakvi se maskite: ima i ubavi i losi ama u globala se poveketo se "pametni na mama i tato" i "fraeri" so kolata na tato i kartickata na mama :pos2:
Ја ти го доде твојо оригинален пост, како шо го читам ти изгледа имаш некоо лошо искуство со богаташите па така ги напаѓаш :baeh: ама изгледа не ти ја давале кредитната картичка...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Најде од кој совет да ми дадаш, од Бате Ване, дај ми совет од тебе ако си толку паметен ти. Или ти сам се омалуважуваш па го праваш Бате Ване попаметен од тебе? Ти го жалам акло...

И btw Новеселец извини брат ама не вреде со такви како тебе да се расправам посебно па не тука на форумо...Ај сега биди ми поздравен и уживај спортски...

И ајде сега продолжејте си со темата и да не одаме ного у оф топик да не не изпобанират сите...

Z

Zoza

Гостин
Како прво ти треба една лупа за подобро да ги прочиташ мојте постови...

Саа веќе коо имаш лупа ќе прочиташ оти јас не ве наречех курви иако некои заслужуват така да бидат наречени :), не пишах оти другаро ми кажувал оти некоја се растурала од тресене черги или не знам ти там шо а вие женските за нас машките можете да кажете дека сме курвари, стоки, пијаници, наркомани ама секоја си говоре за нејното говедо шо го има, јас сум саа сам така да за мене никоо не може да јаде буреци :baeh:.
Ти шо си имаш со твојо дечко баш и не ме интересира а не сум ти бил па ни перница да знам па какво тее коо се чинувате :) а мојта душа не е јадна как шо мислеш ти, јадни се тие околу мене шо не знаат да читат меѓу редове.
Друго нешто да те интересира?

Ја ти го доде твојо оригинален пост, како шо го читам ти изгледа имаш некоо лошо искуство со богаташите па така ги напаѓаш :baeh: ама изгледа не ти ја давале кредитната картичка...
kazav kako nekoj moze da ne prava devojkite k**i znaci Nekoj a ne te imenuvav,uste nesto nemam nikakvo loso iskustvo so bogatasi poso imam dovolno ama epten dovolno pari i ne mi treba necija karticka fala bogu imam si svoja....a za toa deka nekoi se pravat fraeri so roditelski karticki znaci imam primer bratuced mi a i uste nekoi koi se vo moja blizina bes razlika decko na drugarka ili skolski ne e bitno...taka da ako ne si del od tie sto se spomnuvat vo mojot post neznam so k** najde da me citiras i da mi "objasnuvas"nekoi raboti :helou:

a da fala za lupata

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
kazav kako nekoj moze da ne prava devojkite k**i znaci Nekoj a ne te imenuvav,uste nesto nemam nikakvo loso iskustvo so bogatasi poso imam dovolno ama epten dovolno pari i ne mi treba necija karticka fala bogu imam si svoja....a za toa deka nekoi se pravat fraeri so roditelski karticki znaci imam primer bratuced mi a i uste nekoi koi se vo moja blizina bes razlika decko na drugarka ili skolski ne e bitno...taka da ako ne si del od tie sto se spomnuvat vo mojot post neznam so k** najde da me citiras i da mi "objasnuvas"nekoi raboti :helou:

a da fala za lupata
Такви фраери се со краток рок на траене, ќе клецнат нешто набрзина додека имат некоо пара на картичката и после коо ќе доот од банката да им собират шеевето* од дома тогај ќе ги питам за дек се, нек земат едно важе и нек се обесат негде!
Тва шо те цитирах тебе е ВИКАМ ТИ ЌЕРКО СЕТИ СЕ СНАО :baeh:

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
Најде од кој совет да ми дадаш, од Бате Ване, дај ми совет од тебе ако си толку паметен ти. Или ти сам се омалуважуваш па го праваш Бате Ване попаметен од тебе? Ти го жалам акло...

И btw Новеселец извини брат ама не вреде со такви како тебе да се расправам посебно па не тука на форумо...Ај сега биди ми поздравен и уживај спортски...

И ајде сега продолжејте си со темата и да не одаме ного у оф топик да не не изпобанират сите...
Dobro be covek ti deka vide oti jas se raspravam so tebe,sakam samo da ti ukazam na nekoj raboti za koj ne se soglasuvam so tebe a ti gledam oti pogresno me razbiras:toe:.Temata ne e bas na mesto.Ima tema za Sr i tam pisejte za ubavite raboti niz grado a ne za razni mabete,ni se smeat,bidejte pozdraveni i jas poveke vo taa tema ne pisuvam.

Јас од Ср ни куче не зимам !:smir:
:smir: e sega i ti,so ti zgresihme na tebe tolko

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Барам некоја од Струмица со картичка, уствари не со картичка со кеш во рака оти се заглавува со картичка, и со кола да ме вози јас да седам до нејзе и кога ќе застанеме врата да ми отвара па секогаш да сум напален од нејзиниот еротски дијалект. Има некоја?

Чим биле три на еден и мажите биле во дефицит очекувам гужва од приватни пораки :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Барам некоја од Струмица со картичка, уствари не со картичка со кеш во рака оти се заглавува со картичка, и со кола да ме вози јас да седам до нејзе и кога ќе застанеме врата да ми отвара па секогаш да сум напален од нејзиниот еротски дијалект. Има некоја?

Чим биле три на еден и мажите биле во дефицит очекувам гужва од приватни пораки :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Па најверојатно не се регистрирани и седат на форум да чекат некој да им се понуди.
Возат некој некаде, држат И кеш И картичка у рака и му зборат со еротскиот дијалект. :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Па најверојатно не се регистрирани и седат на форум да чекат некој да им се понуди.
Возат некој некаде, држат И кеш И картичка у рака и му зборат со еротскиот дијалект. :)
Замисли некоо ак му каже: ДА ТИ ГО РАПНАМ У ЛЕЈКАТА :vozbud::vozbud:
Има ли од тва поеротско :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

A znaas li koj se najerotski dumi"dojdi kaj mene na kafe,pod folijata sum,sama sum"

Kajgana Shop

На врв Bottom