Дали вие би се впуштиле во врска со маж со двојна ориентација

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали вие би се впуштиле во врска со маж со двојна ориентација

• Да

Гласови: 6 25,0%
  • Не

Гласови: 15 62,5%
  • Незнам

Гласови: 3 12,5%

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Локација
На Венера
Веб-сајт
www.facebook.com
Има се повеќе жени кои остануваат во ваква врска дали се наивни или можеби се просветлени?

Еве еден извадок кој го препишав од едно списание за убавина и мода.

Кога го запознав мојот сопруг Даниел, знаев дека е геј. Тоа мислење не го стекнав поради нешто очигледно, туку бидејќи ми призна. Иако многу ме привлекуваше, сметав дека ќе ми биде доволно ако ми биде само геј-пријател. Но една вечер завршивме во кревет. Ќе ви кажам само дека воопшто не се однесуваше како најдобар геј-пријател. Всушност, беше многу поискусен од многу стрејт-мажи со кои сум била. Набрзо дознав уште неколку детали за Даниел. Бил во брак со жена, а го привлекувале и се уште го привлекуваат, двата пола. Кога се запознавме, хомосексуалната ориентација надвладеала над бисексуалната. Сепак неговото вистинско битие дефинитивно беше бисексуално. Не бев ниту изненадена ниту разочарана. Признавам, некои нешта ме загрижуваа. Во почетокот се плашев дека Даниел во некој миг ќе го смени мислењето и ќе ми соопшти дека е 100% геј. Се плашев да не ме остави поради друг маж. Исто така, ме измачуваше прашањето дали бисексуалците можат да му бидат верни на еден партнер. И дали мојата позиција во врска со таков маж наметнува потреба да се натпреварувам и со мажи и со жени за неговото внимание? Едноставно, немав искуство со таквите мажи. Судејќи според искуството во светот на познатите, жените со бисексуална ориентација се поподготвени да ја декларираат својата ориентација. Познатите мажи поретко го прават тоа.

Тоа е делот од девојка која раскажала дел од приказната во нејзниот случај.

Прашањето како вие би постапиле ако вашиот дечко ви признае или самите откриете дека е бисексуалец? Дали некогаш сте имале ваква врска последици, предности презентирајте ги тука :)

Напомена анкетата трае 14 дена.

Што е многу, многу е и на жениве не им е лесно педери, бисексуалци, зафатени, мажени... :pos:

Да не почнам со филозофиите дека доколку го сакам ке го прифатам со сите маани...
Се,ке прифатам но бисексуалноста?Не ми е нормална...
Најпрвин ке ми биде гад да имам сексуални односи со тип знаејки дека имал претходно секс со маж...Не пак да имам брак со него...Неприфатливо ми е...Или јас или мажот...
Eдноставно е...Ако некоја прифати ондак за мене таа жена е глупава...Како може да го дели својот сопруг со личност од исти пол?

Да не почнам со филозофиите дека доколку го сакам ке го прифатам со сите маани...
Најпрвин ке ми биде гад да имам сексуални односи со тип знаејки дека имал претходно секс со маж...Не пак да имам брак со него...Неприфатливо ми е...Или јас или мажот...
Eдноставно е...Ако некоја прифати ондак за мене таа жена е глупава...Како може да го дели својот сопруг со личност од исти пол?

А што ако си спиела Х пати,и после му текнало да ти каже ? тогаш ќе си ја триеш дундата секоја петок со рибачка четка да си ги исчистиш гревовите ?

Потполно се соглазувам со болдираното. Жената треба да го дели сопругот со личности од спротивниот пол!!!

А што ако си спиела Х пати,и после му текнало да ти каже ? тогаш ќе си ја триеш дундата секоја петок со рибачка четка да си ги исчистиш гревовите ?
Океј а добро што ќе се случи ако си фатиш дечко кој одиш со него долго време да речеме на пр. 2 год. и после 2 год тој тебе ти признае дека е бисексуалец? што правиме тогаш? :)

Пред да се впуштам во врска најрпвин ке се распрашам каква е личноста...Сигурно не би стапила во врска од слепо...Дали би стапил ти во врска со девојка пред да се распрашаш каква всушност личност е или си од типот на оние луге кои не слушаат туги мислења?Според мене добро е да се дознае со каков човек планирам да бидам пред да се впуштам во врска..
Но еве штом веке ме прашуваш ке ти одговорам...Ке ја прекинам таа врска...Зошто да продолжам?
Зошто да го делам маж ми/дечко ми?Ти би ја делел девојка ти доколку дознаеш дека сака и жени?

Сталкерот нема да го делам мојот сопруг ако одлучи да биде со маж,ниту пак со жена...на тоа мислев...само не знам колку си ме сфатил...Доколку одлучи...нека стави крај на нашата врска...И така..

Скајче ... одговорив претходно на прашањето...
Дали е сега јасно мил мој?:love:

Ти би ја делел девојка ти доколку дознаеш дека сака и жени?

За какво делење зборуваш бе жено? Она сега е со мене и само со мене, претходно ако била со жена тоа не значи дека јас ЈА ДЕЛАМ СО ЖЕНА! Била она со жена, а сега е со мене. Кога ќе се скара со мене, пак ако сака нека биде со жена, тоа пак не значи дека ЈА ДЕЛАМ СО ЖЕНА. Го уклучи мозокот?

Абе пер а да не читаш толку многу списанија... :icon_lol:

Напрајте тема дали би се впуштиле у врска со жена со двојна ориентација.Си идеш дома од работа и ја начекуваш рибата као те вара со некоја згодна плавуша у спална :X3:

За какво делење зборуваш бе жено? Она сега е со мене и само со мене, претходно ако била со жена тоа не значи дека јас ЈА ДЕЛАМ СО ЖЕНА! Била она со жена, а сега е со мене. Кога ќе се скара со мене, пак ако сака нека биде со жена, тоа пак не значи дека ЈА ДЕЛАМ СО ЖЕНА. Го уклучи мозокот?

Ке сакаш ти да ми го приклучиш,просветителу?:)
Очигледно е дека не си ја сфатил ти поентата на мојот пост но ке се потрудам да ти разјаснам...
Замисли ситуација...Ти признава дека е бисексуалка...Се гледа со жена со која и се допага се гледа и со тебе...Тоа е делење дали е појасно сега?Постојат личности,лично и јас познавам жена која е во тој тип на врска...Партнерот се гледа и со маж и со жена...Го напишав јас постот од тој аспект...
Таа продолжува да е со него,исто и тој но истовремено и со маж...
Нешто друго да разјаснам ?
И ке те молам нареден пат да не упатуваш навреди,овде сме да поделиме мислења...Ок?

Очигледно е дека не си ја сфатил ти поентата на мојот пост но ке се потрудам да ти разјаснам...
Замисли ситуација...Ти признава дека е бисексуалка...Се гледа со жена со која и се допага се гледа и со тебе...Тоа е делење дали е појасно сега?Постојат личности,лично и јас познавам жена која е во тој тип на врска...Партнерот се гледа и со маж и со жена...Го напишав јас постот од тој аспект...
И ке те молам нареден пат да не упатуваш навреди,овде сме да поделиме мислења...Ок?

Твоето прашање беше едноставно "Ти би ја делел девојка ти доколку дознаеш дека сака и жени?".

Значи дали само сака (точка). Е сега воа дека се гледа со друга го спомна сега, така да не се прави дека не разбираш знаеш на што мислев, вака поставено прашањето е покомплицирано и нормално дека на НИКОЈ нема да му биде сеедно.

Колку сака нека биде секси тоа помеѓу нив две, сепак е неверство. Ја би рекол еден групен и секој по свој пат да си тера :icon_lol:

Тоа е сосема друга тема. Оваа тема не за делење.

Пред да се впуштам во врска најрпвин ке се распрашам каква е личноста...Сигурно не би стапила во врска од слепо...Дали би стапил ти во врска со девојка пред да се распрашаш каква всушност личност е или си од типот на оние луге кои не слушаат туги мислења?Според мене добро е да се дознае со каков човек планирам да бидам пред да се впуштам во врска..
Секој не знае се за секого. Ехее колку мажи на светов има со фамилии, а уствари гејови.
И твоето решение е да се распрашаш? Не ти звучи малку смешно? Кого ќе прашаш? Мајка му, баба му, бившите девојки? Мислиш дека некој би сакал да биде во врска со тебе, кога ти уште пред врската си интервјуирала луѓе за него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom