Македонија - Белгија [22.03.2013 - 20:45 часот]

• Креатор на темата Креатор на темата Donatella Versace
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
абе да не знае некој колку е коефициент за белгија ?

Извинете слабо сум упатен, ретко кога имам време да гледам фудбал па ме интересира каде/за кој клуб игра Ибраими ?
Maribor

Да бидиме реални, се виде на повторената дека немаше старт. Ама ако бе судијо, свирни го да т......

А бре Мирко шо паѓаш бе човек шутирај.

Добар им е голманот.

Шпанија 1-1 Финска. Ама изненадување за шпанците :eek:

A бе Мирко бе шутирај што паѓаш ебате малоумникот. :facepalm:
Шансите у прво полувреме :facepalm:.
Хасани најслаб играч денес, Тасевски требапе многу порано да влезе. Лазевски денес изгубен. Разочаран сум зошто можеме а немаме среќа. Ние им поклонуваме голови а у напад кога сме ќе се окозиме да направиме закана кон гол и ја усеруваме на крај.
Значи немаме среќа со големи репрезентации и крај. Како ја удри со тоа ногата Куртоа у 1ва минута бе лелееееее :mad:. Чим не им дадеш на вакви репрезентации првата шанса од старт си поразен. Пу бе среќа немаме. Немаме немаме немаме немаме немаме.......

Mnogu loso sudenje na sudijava nie ne gi iskoristivme sansite, Lazevski i Todorovski totalno aut deneska, falese uste eden igrac na sredinata do Demiri, a vo napadot ne gi iskoristivme sansite iako gi imavme mnogu...

Inaku Belgija igra so topka, mnogu cvrsta ekipa iako mozese da se izvadi povekej na ovoj mec....

A бе Мирко бе шутирај што паѓаш ебате малоумникот. :facepalm:
Шансите у прво полувреме :facepalm:.
Хасани најслаб играч денес, Тасевски требапе многу порано да влезе.
Значи немаме среќа со големи репрезентации и крај. Како ја удри со тоа ногата Куртоа у 1ва минута бе лелееееее :mad:. Чим не им дадеш на вакви репрезентации првата шанса од старт си поразен. Пу бе среќа немаме. Немаме немаме немаме немаме немаме.......
Заедно со Лазевски падавицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom