Пилешкото од Македонија - сомнително

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Аспартам,вештачки засладувачи,вештачки бои,флуорид,пестициди,хербициди,фунгициди,радијација,генетски модификувана храна,хлор,арсен-се ова е застапено во нашата секојдневна исхрана.Би било добро да е само пилешкото во прашање.

Арно јас бразилски си купувам.

За бројлери и правам муабет.Знам и докажано е дека за месец ипол полнат по 4 килограми јадејчи концентрат и пиејчи вода.Е како е тоа можно ако нема некоја хемија?

За бројлери и правам муабет.Знам и докажано е дека за месец ипол полнат по 4 килограми јадејчи концентрат и пиејчи вода.Е како е тоа можно ако нема некоја хемија?
Пријателе,јас во школо учев дека за 42дена прават 1,5 до 2кг максимум.Сега ако су лагали мени и ја лажем вас :D

Пријателе,јас во школо учев дека за 42дена прават 1,5 до 2кг максимум.Сега ако су лагали мени и ја лажем вас :D
Плус посебниот светлосен режим и концентрираната храна со адитиви, растат како квасец :D

Бролерите, се чуваат 50 дена и тежки се од 1-1,5 кг, не пишувајте за 4 кг, тоа се детски муабети. Можеби некој читал и не дочитал, можеби станува збор за мисирки, во Европа и тоа не е можно бидејки мисирките во ЕУ се тежки ок 10кг, а УСА до 20кг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom