Правење и решавање на љубовни проблеми преку Интернет

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
Ок, кога се има проблем се бара совет и начин сегде каде шо можеш...е сега и девојчево се чуствувала лошо па си побарала помош. Иначе ја си направив профил на форумов за да се консултирам за проблемов и да помогнете колку толку. Сега се средивме, не барала никаков повод за да прекиниме, туку барала повод за да продолжиме. Ете јас на кајгана, таа на фемина. Не разбирам зошто толкава смеа или чудење. Како и да е фала за советите, некој ми помогнаа некој немаа врска со проблемов.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.675
Поени од реакции
14.558
Па ваљда, каде нема... Хахах

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ок, кога се има проблем се бара совет и начин сегде каде шо можеш...е сега и девојчево се чуствувала лошо па си побарала помош. Иначе ја си направив профил на форумов за да се консултирам за проблемов и да помогнете колку толку. Сега се средивме, не барала никаков повод за да прекиниме, туку барала повод за да продолжиме. Ете јас на кајгана, таа на фемина. Не разбирам зошто толкава смеа или чудење. Како и да е фала за советите, некој ми помогнаа некој немаа врска со проблемов.
Убаво ти кажаа, мене девојкава ми делува на некоја размазена од мајка и и татко и што и дозволувале секогаш да е по нејзино па сега сака на тебе да ти го префрли тоа индиректно да во врската е по нејзино. Настрана тоа што за глупости се лути и се понаша како да има 12 години. Значи, како што ти кажаа, си и кажал еднаш што била работата, сака нека продужува, сака нека прекинува. Премногу и допушташ а таа милијарда посто сум сигурна дека си ги прати бившите на FB или зјапа по рандом машки профили.

A

AnFem

Гостин
Acid такви сме ние жените...Од игла камила правиме...
Таа мисли дека тој со нејзе има уште нерасчистени работи..
Најтрагично на фемина е тоа што на сите се даваат исти совети...
Јас сакам да додадам нешто само се надевам дека грешам.
jakjakjak земи го ова во резерва...
Мислам дека таа бара само причина да те остави...
Или и досадило со тебе и нашла друг.
Па ова и дошло само како ас во ракав и драматизира..
Како што реков не мора да сум во право јас..
Батали ја,ти кажаа сите...
Зошто се напнуваш и ти а и нејзе...
Си го направил своето...
Не се понижувај...
Види бе глупи совети, девојчево се понижила до степен да бара совети на фемина, а ти тврдиш дека бара причина да го остави . Ти да не си пратена од таму? :pos:

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
Убаво ти кажаа, мене девојкава ми делува на некоја размазена од мајка и и татко и што и дозволувале секогаш да е по нејзино па сега сака на тебе да ти го префрли тоа индиректно да во врската е по нејзино. Настрана тоа што за глупости се лути и се понаша како да има 12 години. Значи, како што ти кажаа, си и кажал еднаш што била работата, сака нека продужува, сака нека прекинува. Премногу и допушташ а таа милијарда посто сум сигурна дека си ги прати бившите на FB или зјапа по рандом машки профили.
Не е таква девојка. Не е размазена и не и дозволуваат се. Не се понаша ни во врскава така. Ова беше проблем шо на многу девојки би им сметало. Не правите од мравка слон

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е таква девојка. Не е размазена и не и дозволуваат се. Не се понаша ни во врскава така. Ова беше проблем шо на многу девојки би им сметало. Не правите од мравка слон
Обично ѕиркање ФБ профил од радозналост како што велиш ти може да ја вознемири само некоја 12 годишна, но твое си е тоа.

A

AnFem

Гостин
А ти следен пат ќе бараш совети од девојка ти, не на јавен форум. Нормално е да налеташ на секакви размислувања. Сега кога сте смирени, ќе си седнете на еден здрав муабет и ќе си се договорите следниот пат кога ќе има некакво недоразбирање, да не се бега од проблемот, да не се игнорирате меѓу себе, туку да разговарате и да го решите, ако треба и цел ден расправајте се. Ако сте доволно возрасни за да бидете во врска, би требало и да сте спремни зрело да се сносите со последиците со истата.

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
Обично ѕиркање ФБ профил од радозналост како што велиш ти може да ја вознемири само некоја 12 годишна, но твое си е тоа.
Секој има некоја слаба страна. Неможе секој да е совршен на секое поле

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Види бе глупи совети, девојчево се понижила до степен да бара совети на фемина, а ти тврдиш дека бара причина да го остави. :pos:
Реков да го земе тоа со доза на резервност...
И дека можеби грешам.
Дали го прочита убаво мојот пост пред да се истрчаш да ми реплицираш?
Јас не знам што има во нејзината глава за да му кажам што точно да прави...
It was just my opinion.
Што може да помисли човек со тоа нејзино драматично однесување?
Дошла до состојба да бара совет од фемина без да разговара со него како што доликува...
На фемина бе...
А што е со нивната доверба?
нели во врската е тоа најважно...
И докажувал дека ја сакал а таа не му поверувала...
И?
Не може некој да помисли дека сака да го остави?
Може...
Некогаш и најмалата ситница може да биде само додаток за раскинување...

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
А ти следен пат ќе бараш совети од девојка ти, не на јавен форум. Нормално е да налеташ на секакви размислувања. Сега кога сте смирени, ќе си седнете на еден здрав муабет и ќе си се договорите следниот пат кога ќе има некакво недоразбирање, да не се бега од проблемот, да не се игнорирате меѓу себе, туку да разговарате и да го решите, ако треба и цел ден расправајте се. Ако сте доволно возрасни за да бидете во врска, би требало и да сте спремни зрело да се сносите со последиците со истата.
Веќе го направивме тоа не се секирај

Kajgana Shop

На врв Bottom