Правење и решавање на љубовни проблеми преку Интернет

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
@јакјакјак Брат ич да не се замараш. Не ја слушај оваа типкава што ти збори демек „Биди си задоволен со тоа шо ти простила прво“. За што да бидеш среќен бе, за тоа што девојка ти е болно љубоморна? Убаво спомнаа луѓево, ако вака реагира за ситница, што ќе биде кога ќе те види со друга женска да пиеш кафе или нешто слично.
Твое беше да и објасниш дека бившата не ти значи ништо и дека сега ја сакаш само неа (девојка ти). Си и го отворил профилот од, ете, љубопитност, или што и да е. Тоа не значи ништо.
А усталом што има таа да ти проверува историја на браузерот бе?
Чоек си имаш работа со манијак.
Бегај дур е време.
Хаха лесно ќе беше да не беа во прашање 3 години. Има многу љубов меѓу нас, па затоа толку се трудам, иначе не сум будала. Несакам да заврши се туку така, се надевам дека ќе свати. Тоа ти е тоа се ќе каже времето :)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Хаха лесно ќе беше да не беа во прашање 3 години. Има многу љубов меѓу нас, па затоа толку се трудам, иначе не сум будала. Несакам да заврши се туку така, се надевам дека ќе свати. Тоа ти е тоа се ќе каже времето :)
Значи ова за што се лути твојава брат, ја прв пат го слушам како причина некој да се лути.
Како се однесувале порано, секогаш била олку љубоморна?

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
Значи ова за што се лути твојава брат, ја прв пат го слушам како причина некој да се лути.
Како се однесувале порано, секогаш била олку љубоморна?
Била љубоморна таман толку колку со требаше. Ова е прв пат толку многу...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
jakjakjak
Чим со девојкава идеш три години значи бившата ти е од пред три години. Не само шо е болно љубоморна туку е и глупа ако мисли дека после три години може ти уште да осеќаш нешто за таа шо за тебе е веќе минато. Па и жена со која иам три деца три години после развод нема да осеќам нишо према нејзе освен почит.

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
jakjakjak
Чим со девојкава идеш три години значи бившата ти е од пред три години. Не само шо е болно љубоморна туку е и глупа ако мисли дека после три години може ти уште да осеќаш нешто за таа шо за тебе е веќе минато. Па и жена со која иам три деца три години после развод нема да осеќам нишо према нејзе освен почит.
Можда е таков периодов малце повеќе е љубоморна, но не е глупава. Верувам дека времето ќе реши се, ќе свати и ќе продолжиме како шо треба

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
jakjakjak

Секоја подолга врска има кризи. Треба време да легнат работите. Јас ја разбирам деквојката. Ако на нешто сум била алергична, тоа се бивши девојки.

Член од
12 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
7
Убаво ти вика... Заслужуваш одговор у стилот на Крусер.... ЗАЛАПАЈ ЈА!
--- надополнето: 18 март 2013 во 04:46 ---

Вака ај да ти раскажам една приказна. Имам другар кој идеше со една девојка 8 години. Типката беше солза, тип топ, адвокатка. Имаше само една маана, сакаше да пие ама збориме да завршува на клиника барем еднаш месечно. Ја зеде оти 8 години биле заедно не се малку иако му направи неколку гадни филмови.... Сега уште 7 години се брак. 15 години заедно. Деца неможе да има љубовта полека отиде... Уште е со неа оти 15 години не се малку. Дали и колку е среќен? Ич. Кај и да е за едно 10 години ќе му дојде памет ама и тогаш не верувам дека ќе донесе права одлука оти веќе му прошол животот па ќе остане со неа оти нели цел живот се заедно....

Е сега знам ова твоето нема везе со ова што го напишав. Не е исто АМА ако она е таква сега, после 3 год со тебе убаво ти викаат недај боже да те види со некоја друга муабет да правиш. Ако она не е сигурна во себе па и тебе и вашата љубов тогаш што и да направиш е џабе. Вака само си ги продолжуваш маките. Ти твоето го направи. Обајсни. Сега е до неа тоа да го свари а до тебе да пресечиш уште колку ќе го толерираш тој нејзин детски однос.

Колку години сте заедно е ирелевантно.
Не би прифатил да продолжам со некоја шо пие, а мојава не е ни од далеку таква. Девојка на место е, има разбирање, љубоморна е во одредена граница и се тоа. Е вака реагираше прв пат, можда беше малце лош период. Не би се откажал од неа (баш ми одговара) за оваа работа зошто сметам дека не вреди оваа грешка да ја платам со крај на врска. Сепак за љубов треба да се бориш, така? :)

F

FARANG

Гостин
Не би прифатил да продолжам со некоја шо пие, а мојава не е ни од далеку таква. Девојка на место е, има разбирање, љубоморна е во одредена граница и се тоа. Е вака реагираше прв пат, можда беше малце лош период. Не би се откажал од неа (баш ми одговара) за оваа работа зошто сметам дека не вреди оваа грешка да ја платам со крај на врска. Сепак за љубов треба да се бориш, така? :)
се е тоа фино само размисли се бориш заради љубов или заради 3те години? ти „прости“ ради љубов или 3те години?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Си ја кажав маката пред некој ден (Е ај ова сега...со девојка ми сум 3 години и се ни беше лепота (ама нели кога ти е се супер и мислиш дека никогаш не ке престанат убавините BOOOM ете ти проблем). Машко ко машко некогаш правиш работи шо неа би ја уништиле, ама нас машкиве ни се безвезни и без никаков повод или шо и да е. Девојкиве не можат да не разберат...е и ја си чачакам по fb и незнам зошто ми текна да ја отворам бифшами и да видам профил иако ја немам за пријател. Ете дознала девојками некако и начисто попизди. Уште сум имал чуства спрема неа и какви не срања ми изнакажа, а нема врска нишо од тоа...незнам ни самиот зошто сум ја гледал бившами. Е сега како да и го објаснам тоа и како да ја вратам назад незнам. Еве трет ден ја убедувам ама тешко ми оди. Таа е уништена! Ајде некој ако има некаков совед нека кажи шо е можно побрзо зошто работава е критична...не ќе можам да си простам ако ја изгубам за безвезна работа...) се надевам се сеќавате. Продолживме некако, ама тешко и оди. Преку ден е ок знае да ми каже по некој мил збор, да ми каже дека ме сака најмногу, знаеме да се зезаме како порано, ама кога ке падне ноќ целата се крши. Пак и идаат тие мисли и како да и станувам одбивен. Плачи, не сака да правиме муабет...како да ме гледа со гадење. Пак преку ден е добра колку толку. Незнам кој крај да го фатам, незнам како да ја вратам. По добар и по мил со нејзе не сум бил никогаш... најголем страв имам дека секој момент ќе ми раскини... дај помагајте луѓе!
Дај бе отерај ја у курац, не си ја изневерил ако си и го отворил профилот на бившата. Прати ја на форумов да и објасниме збор-два, нека не плаче по Фемина за глупости.
Ти ја сакаш неа и она треба да го сфати тоа. Ако не може да го сфати тоа и ти се лути за банални причини, работите ќе станат драматично полоши при следниот „испит“ (што и да е тоа). Баш ме интересира што е следно, да ти се налути зошто си ја здогледал преку улица бившата? Не ми се верува што читам еј...

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Дај бе отерај ја у курац, не си ја изневерил ако си и го отворил профилот на бившата. Прати ја на форумов да и објасниме збор-два, нека не плаче по Фемина за глупости.
Ти ја сакаш неа и она треба да го сфати тоа. Ако не може да го сфати тоа и ти се лути за банални причини, работите ќе станат драматично полоши при следниот „испит“ (што и да е тоа). Баш ме интересира што е следно, да ти се налути зошто си ја здогледал преку улица бившата? Не ми се верува што читам еј...
Acid такви сме ние жените...Од игла камила правиме...
Таа мисли дека тој со нејзе има уште нерасчистени работи..
Најтрагично на фемина е тоа што на сите се даваат исти совети...
Јас сакам да додадам нешто само се надевам дека грешам.
jakjakjak земи го ова во резерва...
Мислам дека таа бара само причина да те остави...
Или и досадило со тебе и нашла друг.
Па ова и дошло само како ас во ракав и драматизира..
Како што реков не мора да сум во право јас..
Батали ја,ти кажаа сите...
Зошто се напнуваш и ти а и нејзе...
Си го направил своето...
Не се понижувај...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Прво да кажам оти се изнасмеав, ова преку форуми поарно да се разберат, отколку во живо излезе. :pos:

Иначе, jakjakjak, мислам дека е редно ти со женска ти да се изнасмете на ова, видовте дека и на двајцата ви е битна врската, така да, еден добар смир и решен проблем, наместо уште да се жалите (мачите). :)

Kajgana Shop

На врв Bottom