The Walking Dead

епа така ти е кучко пак да не го убиваш кога имаше чиста шанса....
у истиот момент кога ја фати искрено се надевав дека тоа што и го спрема на мишон ќе и се деси на андреа...
само ова ќе остане надеж затоа што сигурно ќе ја спаси некој и единствено тоа ни преостанува, да погаѓаме кој -_-

иначе до тој степен сум ја захејтал андреа што ако се деси некој баг и навистина ја мачи/рејпа овој, би се откажал и од бурни времиња и од се Pluh фати врски у продакшнот на серијава (да не ме кара wot и да ми каже дека е веќе снимено, да стаам една додавка, pluh фати врски да не го даваат тоа снименото и набрзинка да склопат една епизода кај шо ќе се дешава рејп на андреа)

само ова ќе остане надеж затоа што сигурно ќе ја спаси некој и единствено тоа ни преостанува, да погаѓаме кој -_-
Милтон? :D

и ја мислев така ама некако повеќе типувам накај рик и компанија

првите две сезони ми беа далеку повозбудливи... А у 14кава ако нема добра акција џабе ја праеле... А после тоа ќе има наредна сезона?

Ме бендиса флешбекот со Мишон, треба повеќе да даваат шо се случило зимото со Андреа шо го помина.

И сега кој ги запали зомбињата? Милтон?

Последнава епизода катастрофа. Требаше да знам што ме очекува уште кога почнаа со флешбекот посветен на двата најглупи лика во серијата. Стискам палци Андреа да ја снема засекогаш наредната епизода, како што и заслужува.

Ако ништо друго Андреа барем беше најблиску до убивање на Гувернерот, е сеа шо го чуваат за да го убијат во финалето или да го чуваат за у другата сезона не е она крива

guvernerot pagja u finaleto 100%

Шо бе само мене ми беше интересна и напната новава а?
Се гледа дека се спремаат за страшно пукање во следниве две епизоди посебно во финалето, така да за очекување беше некоја оваква епизода, ама што знам интересна ми беше мене.

Шо бе само мене ми беше интересна и напната новава а?
Се гледа дека се спремаат за страшно пукање во следниве две епизоди посебно во финалето, така да за очекување беше некоја оваква епизода, ама што знам интересна ми беше мене.

delot so guvernerot i brkanjeto na andrea i na kraj pred da vikne po ovie ja fati...beshe ekstra klishe...se nedevam deka ke vredi finaleto...

mnogu utupea poslednive epizodi ,ajde malku zivo,akcija :):):)
--- надополнето: 19 март 2013 во 10:35 ---
mnogu utupea poslednive epizodi ,ajde malku zivo,akcija :):):)

delot so guvernerot i brkanjeto na andrea i na kraj pred da vikne po ovie ja fati...beshe ekstra klishe...se nedevam deka ke vredi finaleto...

Не да беше тешко клише апла!Ни переа мозок као на првооделенци.Од цела таа вукојебина овој ја најде прво со џипот дур праеше кроскантри.Штрумфна оваа у шумата и од цело тоа пространство баш најде да влезе во тоа забацениот магацин, или што и да беше.И пази гувернеров баш ко за беља баш улетуе со џипот на истото тоа место.Незнам дали Мишон му разви некое шесто сетило или надприродни човечки особини од коа му го рашрафи окото, ама дефинитивно овој ги манифестира солидно во оваа епизода.И делот коа Андреа му замаша са ручицама на Рик, и гувернеров се избацуе од нигде као последниот нинџа,е тука беше точка на натпреварот озбилно!!! Преку таквото бе еј,вакви бљувотини ни во шпанска серија немам видено.

Не да беше тешко клише апла!Ни переа мозок као на првооделенци.Од цела таа вукојебина овој ја најде прво со џипот дур праеше кроскантри.Штрумфна оваа у шумата и од цело тоа пространство баш најде да влезе во тоа забацениот магацин, или што и да беше.И пази гувернеров баш ко за беља баш улетуе со џипот на истото тоа место.Незнам дали Мишон му разви некое шесто сетило или надприродни човечки особини од коа му го рашрафи окото, ама дефинитивно овој ги манифестира солидно во оваа епизода.И делот коа Андреа му замаша са ручицама на Рик, и гувернеров се избацуе од нигде као последниот нинџа,е тука беше точка на натпреварот озбилно!!! Преку таквото бе еј,вакви бљувотини ни во шпанска серија немам видено.

Ова ме потсеќа на тоа како Џејсон од петок 13 секогаш ги стасуваше жртвите со одење а тие трчаа бегајќи. :D

5 епизоди одеднаш изгледав. Напнати се, има добри разговори. Посебно гувернерот очекуваш у секој момент да се мрдне и да ги убие сите, ама засега сталожен е и има план. Не ми се сфиѓа што повеќе акцент се става на борбата помеѓу двете групи а зомбињата се само декорација и имаат заборавено да касаат.:ROFLMAO: Инаку не ја хејтам Аундриа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom