Екипа за Ultra Music Festival - Split

• Креатор на темата Креатор на темата illusi0n
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 октомври 2012
Мислења
401
Поени од реакции
307
Локација
Штип
Веб-сајт
www.twitter.com
Точно дека има тема веќе за фестивалот, но сметам дека таа е општо за тоа, нека биде оваа за полесно да можеме да се собереме екипа и да се организираме за превоз

Значи сега за сега сме 3-4ца, кој е заинтересиран нека ми пушти порака со профил од фб, ќе се аднеме имаме направено група ќе се договриме се убаво

Модератори, ако може темава да иде sticky, супер ќе биде :)

Еве ја го кршам мразот .. ОДАМ 100%
EDIT: Кој мисли да оди нека се организира побрзо за да се резервираат поефтини карти :)

Колку отприлика би чинело ultra искуството? За цени на билети, најдов на нет но незнам за престој, превоз итн... :)

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ultra-europe-split-stadion-poljud-295112/event.html
еве ви линк за влезници...за тие што сеуште бараат
Имате различни цени за различни места..
за превоз врска неам како идат цените...ама највеќе ви се исплати сами да си се организирате и да си изнајмите едно комбенце 15-16 души.
Барем ние така за ASOT 600 Sofia направивме и не фати скоро упола цена за пат. (y)

Edit: http://www.euromusicfestivals.com/booking/
eве ви уште еден линк..каде што има неколку опции за камп,хотел и хостел. ;)

Точно дека има тема веќе за фестивалот, но сметам дека таа е општо за тоа, нека биде оваа за полесно да можеме да се собереме екипа и да се организираме за превоз

Значи сега за сега сме 3-4ца, кој е заинтересиран нека ми пушти порака со профил од фб, ќе се аднеме имаме направено група ќе се договриме се убаво

Модератори, ако може темава да иде sticky, супер ќе биде :)
За превоз, со комбе е 50 евра повратно, само да се собереме 20тина луѓе (претпоставувам слична цена би била и со автобус).

Инфо за кампот:
http://www.travel2ultra.com/en/acco...&date_to=2013-07-15&types[]=Camp&zones[]=Camp

Ако може мод да го префрли ова во првиот пост и да додаде во насловот: (Инфо за превоз и смештај во прв пост)

Здраво дечки, гледам дека организирате превоз за со комбе да се фати поефтино. Епа јас сум ЗА, планирајте ме доколку постои ваква опција. Сама сум, таму ќе ме чека друштво. И ве молам повеќе инфо ако имате во инбокс или тука... :)

Здраво и од мене, и јас сум за , инфо ако може инбокс нешто ? ја гледав апартмани за смештај има 2 +1 49е е најниско што има, тоа е од апартман не од човек, така да ако идеме повеќе луѓе и превозот да ни искочи "гага" :) онда се исплати и нема скапо да биде, јес да таму за јадење и пиење се изгор хрватите али тоа е :))))))

Има некој пресметано колку иде од прилика вкупно за 1 личност? Камп+пат+автобус до фестивалот+трошоци

само да знаете дека се убив од барање смештај, ништо нема слободно,посебно за 2-3 дена! сред сезона е, а има туристи кои сакаат да седат по десет дена и не им се исплатело. 10 места ме одбија за смештај.. дали некој може да препорача агенција, или било што за да побарам сместување? :/ фала :)

ej.. jas idam 100% dali imate nesto za prevoz, kako se planovite ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom