Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Траоре :tapp: Палермо има доста повредени на миланњуз пишуваше Миколи и уште некој немало да играат највероватно.

Абе какви црни 10 милиони нека не бидат смешни :pos: Ако го одберат Кучка, ќе го одберат зошто е поефтина варијанта од некој Стротман да речеме. За 10 милиони можат да договорат милион други играчи, најверојатно подобри од Кучка.
А и не мислам дека ќе плаќаат таква цена за играч кој игра на позиција која не ни е приоритетна. Ќе им требаат пари за централни дефанзивци, нема да се расфрлаат многу за други позиции.

Некаде пишува дека ќе платат 5 мил. А Стротман за 10 мил тешко да го земат го сакаат и екипи од премиер лигата сигурно ќе бараат над 18 мил.

Allegri: Our attack vs. Palermo will consist of Boateng, Balotelli and then either El Shaarawy or Robinho.
There could be 1 or 2 changes in midfield tomorrow vs. Palermo, and also a change in the central defence.
Bonera? He's feeling well, and he's ready to play tomorrow.

Почна со експериментирање со составот. :tapp:

Ако утре Бонера добие предност пред тој од Бреша или пак Траоре (нели и во средина може да игра) ... ќе сватите колку е саатот

Некаде пишува дека ќе платат 5 мил. А Стротман за 10 мил тешко да го земат го сакаат и екипи од премиер лигата сигурно ќе бараат над 18 мил.

Allegri: Our attack vs. Palermo will consist of Boateng, Balotelli and then either El Shaarawy or Robinho.
There could be 1 or 2 changes in midfield tomorrow vs. Palermo, and also a change in the central defence.
Bonera? He's feeling well, and he's ready to play tomorrow.

Почна со експериментирање со составот. :tapp:

Срам да му е... Треба постојано да се игра со исти 11, максимум 13 играчи. Посебно сега после Барса, а со Палермо и Киево, па без ни најмала ротација, да се стигне до натпреварите со Фиорентина, Наполи, Јуве, Катанија.
--- надополнето: 16 март 2013 во 17:10 ---
Ако утре Бонера добие предност пред тој од Бреша или пак Траоре (нели и во средина може да игра) ... ќе сватите колку е саатот

Кучка бе.. јеботе Кучка за кој курац ни е тој играч?
Мене исти ми е ка Ночерино искрено, незнам што ќе ни двајца такви играчи...

Не, пљукајте по Кучка, рано е....

Него овој Саломон не е ни повикан за Палермо, нешо и мене ептен ми смрди овде...

Кучка бе.. јеботе Кучка за кој курац ни е тој играч?
Мене исти ми е ка Ночерино искрено, незнам што ќе ни двајца такви играчи...

Близнаци бе... :) Само што Кучка е подобар дефанзивно и во пас игра. Ночерино не ни игра ДМ, а Кучка е подобар и на позицијата на која игра Ночерино. И не само од него, Кучка е подобар и од Фламини, Траоре, Амбро (поради години), мислам и од Мунтари. Точно дека не е некој играч од чие доаѓање треба да бидеме одушевени, но може да даде добар придонес.

La sorpresa di Allegri in difesa e in mezzo
MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Zapata, De Sciglio; Traoré, Montolivo, Muntari; Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

Легенда :pos:

Денеска е веќе ред Ел Шарауи да распука. Очекувам 2 голчиња од него денеска и се разбира лесна победа, но со составов не верувам дека ќе ни биде лесно.

188861_320753388027217_5521972_n.jpg

Ајде веќе да ги минеме овие наполитанци, мора да се победе денеска шо сака нека е.

Е шо е, Мексес е најверојатно уморен чим не го игра, Нианг нека се соземит малце, е сеа забелешка имам малце за Траоре, можеше Ночерино да го пуштит ама мање битно како играт тој и немат голема разлика со Траоре.

Го глеате ли Бонера дебилот, наивна грешка у додавање ..од таму следи контра на Палермо
и игра со рака на Запата, чист црвен картон.. али го поштеди судијата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom