Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Подобро е од Империјата, да бидеме искрени .. иако не треба многу за да е подобро од тоа дно од песна.

Позитивно е што гласот на Влатко доаѓа до израз (y)
Има некој по заразен ритам и рефрен, ама деловите на Влатко и Есма некако не одат заедно.

А Есма во еден момент и малку ме исплаши кога почна да се дере, си викам сега ќе фрли микрофонот ќе нападне се пред себе :eek:

Како и да е сепак доста подобро од Империја

Ok e, izlisno e da se sporeduva so imperija zasto i zvukot na mojot prdez zvuci bolje od taa '' pesna '' .... cekaj ... yuup, definitivno bolji, taka da muabetot 1030400 pati e bolja od Imperija e tinja, nema potreba da se nacnuva istiot.

Za aktuelnava pesna, imam zamerka za dupsi dupsi ritamot u pozadina, preku tashak e od dupsi dupsi delovi u pesni, neka go sredat toa, ostalo se trpi, posle fijaskoto so prethodnata pesna i faktot sto sin mu na Vucic ne ima pretstavuvano, pesnava dobiva prolazna ocena, vaka od edno slushanje, analogna e na momentalniov nash muzicki standard taka da ne znam sto poveke se ocekuva od nasive evroviziski pretstavnici, toj e kapacitetot ...

troll mode off, terajte.

Oдлична е песната,со Империја не се споредува,секоја чест за Дарко,Лазар и Ена што за една недела направија десет пати поубава песна.

Значи ако и оваа година пуштиме вакви глупаци да одат со уште поглупава песна треба да се утепаме.Ова е резил голем оваа година.Како намерно да сакаат да не посрамотат пред светот.Најдобро е ако се и двајцата толку хумани како што се претставуваат парите кои ќе им бидат дадени да ги донираат некаде и годинава да си седат дома.А другата година пак ич и да не помислат да одат и нека не местат повеќе овие од МТВ.Нека направат еден избор на кој ќе победи најдобриот натпреварувач,а не вакви циганариии да праќаме

Земете и ислушајте ја песната 10 пати едно по друго и ќе видите разлика.
Со подобар аранжман и некој корекции мислам дека песната е сосема солидна.

Ова сериозно или:facepalm:

Музикава само нека ја сменат. Не е песнава за дискотека, за евровизија е.

Е ова ДА! Подобро од "империја"-та сигурно,песната е супер интересна остава добар впечаток уште на прво слушање,а и делот со Есма е добар и добро е вклопен со делот на Влатко и се сложувам со dzonyb во врска со делот на Есма дека треба мала доработка,се на се БРАВО и ни останува само да им посакаме среќа и нека се покажат во најдобро светло.

После 3 пат слушање и јас мислам дека воопшто не е лоша песната.

Е ова ДА! Подобро од "империја"-та сигурно,песната е супер интересна остава добар впечаток уште на прво слушање,а и делот со Есма е добар и добро е вклопен со делот на Влатко и се сложувам со dzonyb во врска со делот на Есма дека треба мала доработка,се на се БРАВО и ни останува само да им посакаме среќа и нека се покажат во најдобро светло.
Јас не можам да ја дослушам
Инаку некако потсетува на Харлем Шејк, прво бавно темпо а после нешто што се тресе а не е вибратор

И јас сум за тоа да се смени музиката. Ипак не е лоша песнава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom