Северна Кореја

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Страшно ме иритира оваа нација како со диктаторското однесување на властите така и заканите кон УСА.правеле атмомки и воени вежби, па ќе ги згазат американциве ако тргнатат кон нив од кај знаат колку атомски имаат американциве.а видете ги на мапа само колкави се.

Смејте се ама пред месец дена вака така пуштија 3G мобилна мрежа, нашиве оператори уште се држ недај со таа работа.

Смејте се ама пред месец дена вака така пуштија 3G мобилна мрежа, нашиве оператори уште се држ недај со таа работа.
каква 3G :pos: - они ни обична немаат
Тие за престиж прават се’- ама повластици им се достапни само на службениците во владата - министрите- а народот немаат ништо- едвај имаат и фиксни телефони
пред некоја година добија мобилни телефони само воените офицери- , ама никој во држават нема излез надвор од неа- ниту интернет, нит мобилна ниту фиксна телефонија

каква 3G :pos: - они ни обична немаат
Тие за престиж прават се’- ама повластици им се достапни само на службениците во владата - министрите- а народот немаат ништо- едвај имаат и фиксни телефони
пред некоја година добија мобилни телефони само воените офицери- , ама никој во држават нема излез надвор од неа- ниту интернет, нит мобилна ниту фиксна телефонија

Oграничена и послобосна за странци тоа да, но дека имаат - имаат. Не ме заебавај дека немаат, еден од моите тројца омилени фотографи е во Пјонгјанг моментално, како ги аплоадира сликите од телефон, со голуби? Прочепкај ги изворите. http://www.cbc.ca/news/yourcommunit...-allows-3g-network-for-instagram-twitter.html Кај нас нашиве оператори толку пување и пак те префрла на EDGE 90% од времето.

Oграничена и послобосна за странци тоа да, но дека имаат - имаат. Не ме заебавај дека немаат, еден од моите тројца омилени фотографи е во Пјонгјанг моментално, како ги аплоадира сликите од телефон, со голуби? Прочепкај ги изворите. http://www.cbc.ca/news/yourcommunit...-allows-3g-network-for-instagram-twitter.html Кај нас нашиве оператори толку пување и пак те префрла на EDGE 90% од времето.
Не си доволно запознаена со С.К изгледа што имаш вакво мислење
какви документарци изгледав за нив- си помислив дека не се од оваа планета-за жалење е народот
доколку ги погледнеш и ти- мислам дека ќе го смениш мислењето и ќе речеш фала му на Бога што сум родена во МК

Не си доволно запознаена со С.К изгледа што имаш вакво мислење
какви документарци изгледав за нив- си помислив дека не се од оваа планета-за жалење е народот
доколку ги погледнеш и ти- мислам дека ќе го смениш мислењето и ќе речеш фала му на Бога што сум родена во МК

Кул што збориш бе кај реков јас дека на народот таму му е добро или не му е добро? Читај малце за што ти искоментирав, а со диктаторството што влијае таму и ние ќе стигнеме таму како што сме тргнале, така да не ги жалете многу не сме ни ние поарни во тој сегмент.

Кул што збориш бе кај реков јас дека на народот таму му е добро или не му е добро? Читај малце за што ти искоментирав, а со диктаторството што влијае таму и ние ќе стигнеме таму како што сме тргнале, така да не ги жалете многу не сме ни ние поарни во тој сегмент.
а што сакаше авторот да каже кога ја спомна 3G мрежата?!
па ако не е за народот- незнам зошто тогаш се воодушевуваш
да кажеше за Ј.кореја- може и немаше да ти реплицирам, ама за нив....

патем -повели читни- права лепота- за воздишки http://www.dominomagazin.com/article/15228/gradski-zivot/neverovatna-severna-koreja
--- надополнето: 15 март 2013 во 22:16 ---
Смеат порничи да снимат? :D
тие( особено\жените) несмеат ни велосипеди да возат- а коли ретко и кој има
па затоа ќе се возат во автобуси од 1945. или пеш

smeat ama posle te naogjaat i te pukaat so rpg

патем -повели читни- права лепота- за воздишки http://www.dominomagazin.com/article/15228/gradski-zivot/neverovatna-severna-koreja

А како после Корејците се самозадоволуваат...нели се треба да е нивно
Дали употребуваат Американски филмови за возрасни? :)
мислам тоа е поголем грев

Ок Кул, и врапците знаат дека диктаторски се живее таму и дека едно 5-6 милиона народ се изгинати по лејбор камповите. Сакав само да ти кажам дека кога таква затуцана мрежа има функционална 3G мрежа напредна инвестициска земја ко нашава срамота е да префрла на EDGE бедни 2 милиона корисника. Е тоа сакав да ти го кажам, не да ми кажуваш дали било добро тоа што е само за народот или само за туристите.

...
tmptwz_QP.jpeg

...
^ова
Корисни податоци. :thumbsup:

луда забава.
кој не игра ќе оди в затвор

Одкај по фацине се исти вие корејкиве, па одозгора и во фризурите исти да бидат ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom