Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Од овие само White Heat не ми беше глеан, бришење двд рипот, симнуење ХД, глеање и... презадоволен, динамичен од почеток до крај, глумата супер, сценариото прејако, коа видов дека има една номинација за оскар претпоставуев дека за тоа е, и James Cagney, не треба зборови :cuc:...

И да, и ја се изненадив од промената на аватарот ама да бидеме реални, ни Смртта не може против големиот Карл :D

"Jellyfish are 97% water or something, so how much are they doing? Just give them another 3% and make them water. It's more useful." :pos:

Ја не ги глеам по прв пат, онака дека хд снимки класици маратонче, освен Notorious а го симнав и Lifeboat, не сум го поминал Хичкок ко шо треба изглеа. :свиркам: Ама теман ќе ми дое, неговите филмови, па новиов за Хичкок ќе го глеам.

А џе је тема :place:

zvyYpPV.jpg

:eek: :eek: После гледањево на трејлеров се осеќам злоставувано.

Кој беше тој што го хејташе Холи Моторс? Обавезно да го гледа филмов и да сподели впечатоци :D

http://a1on.mk/wordpress/archives/117258

Едвард Нортон ќе стане татко

ed-norton-540x320.jpg

Славниот актер Едвард Нортон деновиве по првпат ќе стане татко. Тој очекува дете со неговата партнерка Шона Робертсон, јави „Us Weekly“.

Нортон и канадската продуцентка се верија во 2011 година, после шест години врска. Меѓу поранешните љубовови на актерот се и Кортни Лав и Селма Хаек.

Според извор. близок на актерот, тој е многу возбуден што ќе стане татко.

Ма неееееееееееееее... дури не го наведете изворот не верувам дека бил возбуден... :tapp:

Не ми се верува што читаме денес по медиумиве еј... дури и точката после извор паѓа во втор план кога ќе прочиташ вака длабока реченица на крај на текстот...:facepalm:

На Канал 5+*.

Иначе psyside е крив за мојата можеби неточна дефиниција за шупак. Он ги носеше форите во маало и од време навреме ги модифцираше.

Кога некој би можел да помогне околу Филмов на Иво Трајков би му бил вечно благодарен. Јас го барав на нет и не можев да го најдам, инаку е совршенство и за мене е најдобриот македонски филм. Еве и мал исечок од филмот, па се надевам некој ќе го најде или ќе ми даде било каква информација како да се дојде до него

Токму поради ова, малиот Немо го разгранува својот живот во 2 приказни за кои вели дека можеби воопшто не се вистински, бидејќи и покрај тоа што за избор имаше понудено само две можности, можеби ниту една од нив не е правилната.
Хмм сигурен си дека беа две?
The Imposter (2012)

Прегледај го приврзокот 60289
Британски документарен филм кој раскажува за исчезнувањето на 13 годишно момче во 1994 година.
Во 1997 година Фредерик Бордин го зема идентитетот на исчезнато дете од пред три години. Тој пред полицијата кажува дека бил киднапиран од својот дом во Тексас и одведен во Шпанија каде што бил сексуално малтретиран од киднаперите.
Тој бил седум години поголем од исчезнатото момче и имаат различна боја на очите и косата, и мисли дека неговите лаги и измами ќе успеат да ги поверуваат не само полициските служби, туку и семејство на детето.
Но останува да видите дали ќе биде откриена оваа измама или не.
И ти се бендиса филмов или не?

The Amazing Spiderman не гледам потреба од нов филм за Спајдермен, иначе супер реклама за Сони во која ќе „уживаат“ помладите генарации. Бетмен лајна да јајт за технологијава од Спајдермен наречена КРАНОН ОД ЕМО. Шо би рекол Шелдон “Со париве со кои го снимија новиов Халк, ќе купеа вистински Халк“ - истото важит и за Спајдермен, не би било лошо филмов да бил анимиран и да се радват деца ко ќе го гледет ко ние порано ко го гледавме на Морис 20 минути пред 7.

Хмм сигурен си дека беа две?
Главно он ги подели на две. Животот со неговата мајка и животот со татко му. Нели според одлуката што ја носи на железничката станица се разгранува целото дејство на филмот хаотично. Добро, на крајот од филмот бега од железничката, па можеби тука започнува третата приказна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom