Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eight clubs from five countries will feature in the draw for the UEFA Champions League quarter-finals from 12.00CET on Friday at UEFA headquarters in Nyon, SwitzerlandУтре во колку саат ќе бидат ждребките за ЛШ и ЛЕ?
Утре во колку саат ќе бидат ждребките за ЛШ и ЛЕ?
Да бе.. цел ден сум по штабови немам друга работа. Форумов се сака со дела не со фејк профили
би сакал да гледам некој шпанско-германски фудбалски дуел што нема да се пофториод групите (реал -дортмунд)..
што значи, барса-дортмунт, а реал со баерн или јуве.
Најлоша варијанта да се промашат сите 4 фаворизирани една со друга.
па добро, ако игра барса со дортмунт не значи дека ќе играат малага со турците, доволно би ми било и едно од тие две шпанско-германско дерби да се играНајбоље ќе биде тоа....После полуфиналните ќе бидат пеколни утакмици,финалето уште појако...Иначе може Галата или Малага у полуфинале да ја глеаш што е стварно глупо!
Ја баш сакам да ги гледам Галата и Малага во полуфинале или финалеНајбоље ќе биде тоа....После полуфиналните ќе бидат пеколни утакмици,финалето уште појако...Иначе може Галата или Малага у полуфинале да ја глеаш што е стварно глупо!
Ја баш сакам да ги гледам Галата и Малага во полуфинале или финале![]()
Овој па умира за ДрогбаЈа баш сакам да ги гледам Галата и Малага во полуфинале или финале![]()
XXXXX не може да се падне со XXXXX, туку со YYYYY,ZZZZZ,...после ждрепката се очекуваат едно 100 самоцитирања и муабети од типот: Eее ви реков дека XXXXX со ХХХХХ ќе се падне
не дај Боже некој да ги погоди сите, Љубчо нема да му е равен
не се плаши за утре бе, од иста земја не можело да се паднатXXXXX не може да се падне со XXXXX, туку со YYYYY,ZZZZZ,...![]()