Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре во колку саат ќе бидат ждребките за ЛШ и ЛЕ?

Галата - Малага
ПСЖ - Дортмунд
Реал - Јуве
Барса - Баерн
Според моја предпоставка.
Али ништо чудно и Реал - Барса да паднат.
--- надополнето: 15 март 2013 во 00:01 ---
Утре во колку саат ќе бидат ждребките за ЛШ и ЛЕ?
Eight clubs from five countries will feature in the draw for the UEFA Champions League quarter-finals from 12.00CET on Friday at UEFA headquarters in Nyon, Switzerland

Баерн - Реал
Барса - Дортмунд
ПСЖ - Малага
Јувентус - Галатасарај

би сакал да гледам некој шпанско-германски фудбалски дуел што нема да се пофториод групите (реал -дортмунд)..
што значи, барса-дортмунт, а реал со баерн или ако не германци - јуве нека биде.
Најлоша варијанта да се промашат сите 4 фаворизирани една со друга.

би сакал да гледам некој шпанско-германски фудбалски дуел што нема да се пофториод групите (реал -дортмунд)..
што значи, барса-дортмунт, а реал со баерн или јуве.
Најлоша варијанта да се промашат сите 4 фаворизирани една со друга.

Најбоље ќе биде тоа....После полуфиналните ќе бидат пеколни утакмици,финалето уште појако...Иначе може Галата или Малага у полуфинале да ја глеаш што е стварно глупо!

Најбоље ќе биде тоа....После полуфиналните ќе бидат пеколни утакмици,финалето уште појако...Иначе може Галата или Малага у полуфинале да ја глеаш што е стварно глупо!
па добро, ако игра барса со дортмунт не значи дека ќе играат малага со турците, доволно би ми било и едно од тие две шпанско-германско дерби да се игра

Ја баш сакам да ги гледам Галата и Малага во полуфинале или финале :)

после ждрепката се очекуваат едно 100 самоцитирања и муабети од типот: Eее ви реков дека XXXXX со ХХХХХ ќе се падне
не дај Боже некој да ги погоди сите, Љубчо нема да му е равен

Барса - Гала
Баерн - Малага
Јуве - Реал
Бор. Дортмунд - ПСЖ

Претпоставка

после ждрепката се очекуваат едно 100 самоцитирања и муабети од типот: Eее ви реков дека XXXXX со ХХХХХ ќе се падне
не дај Боже некој да ги погоди сите, Љубчо нема да му е равен
XXXXX не може да се падне со XXXXX, туку со YYYYY,ZZZZZ,...:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom