Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

L

Luki Junior

Гостин
Спасе ти ли си бе, желки да те јадат!!! На чика Лазе, шо работеше како водоинсталатер у Водовод и Канализации и у слободното време закачуваше броила на диво...

Зошто вака ми правиш море, ја цепам селски филм тука да ќарам некоја женска оти жена ми у очи не можам да ја гледам веќе, а не па меѓу нозе....
Ти се најде најпаметен тука да ми откриваш идентитет. Срам да ти е... У ПМ... :mad::mad:
За Прочка ќе одам кај дедо Стефан на бакни рака, па ќе ургирам анатема да фрлат по тебе. Осет да се немало, да му се невиди...

пс. Штом се најде ти на мене идентитет да ми откриваш, да си знаеш оти жената ти ја дупи кој стигне....

ппс. Препотих се додек го напишах.... ;)

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Море Луки доста ги фарбаш луѓето. Не можам да ја најдам темата за членови со кои се познавате па тука ќе постирам.
Еве јас долги години го познавам Луки како комшија (бивш комшија де) па ќе напишам кој е и што е. Луки е роден во Македонски брод, но е растен во Скопје и Охрид. Има завршено средно школо за електричар. Работел се и сешто, а последниве неколку години местеше гипс плочи за една фирма која пропадна и возеше такси понекогаш. Работа тешко се наоѓа па затоа се заинтересира човекот за земјоделие и годинава треба да отпочне со тој бизнис. Инаку во живо е многу добар човек, ама ако се запие знае да ствара проблеми, особено дека е каратист со црн појас или нешто слично не ми теквува и после додека го смири некој ојде фира пола кафана.За дијалектот ќе ви кажам дека дел од постовите понекогаш му ги пишува жената му која е од Источна Македонија. Со Луки имаат три машки деца, да се живи и здрави и големи да растат. :D
Luki Junior се надевам не се лутиш вака шо те откривам.
Мене се ми се чини дека Луки е Пумата под дупли јузер, не трола цело време.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Darklady мислам дека има ислушано се што е постирано во хит на денот и е една од најредовните на темата :)
hEnDo Lu благодарение на нив уште живурка темата за дабстеп (y)(y)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Еве на пример со мене никој никад несакал на форумов да се запознае, затоа што сум лепотан. И која девојка од тука би собрала толку храброст да ми каже дека сака со мене да се запознае?
Одма прво им пада на памет “Немам шанси кај овој“.
ха
ха ха!
Eve jas izrazuvam zelba da te zapoznaam...da znaes samo od koga ti go frliv merakot:rolleyes:

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Прпл Пума...кизнај шо пичка е..сакам да ја запозам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom