Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

С

Спасе супата

Гостин
Шетај. Ти досега не си бил во каузата, па отсега.
Да пробам да те убедам. Еден Итаљан одамна рекол:

„Keep your friends close and your enemies closer.“

Ево ти уште една негова

„Немој да ги мрзиш душманите, умот ќе ти се поматит.“
Микеле Корлеоне во Кум

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Да пробам да те убедам. Еден Итаљан одамна рекол:

„Keep your friends close and your enemies closer.“

Ево ти уште една негова

„Немој да ги мрзиш душманите, умот ќе ти се поматит.“
Микеле Корлеоне во Кум
23 Кој не е со Мене - тој е против Мене! Кој со Мене не собира - тој растура!

Од локалното заседание на УМС

С

Спасе супата

Гостин
23 Кој не е со Мене - тој е против Мене! Кој со Мене не собира - тој растура!

Од локалното заседание на УМС
Тој комитет не е признаен. Налет тоа, неколку века подоцна е извршена ревизија и 23. член повеќе не се споменува.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Со Шкорпион требаше денеска, се избричив, исчешлав, ја облеков розевата кошула и Nessa Alcarin не го викнала човекот.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Еве на пример со мене никој никад несакал на форумов да се запознае, затоа што сум лепотан. И која девојка од тука би собрала толку храброст да ми каже дека сака со мене да се запознае?
Одма прво им пада на памет “Немам шанси кај овој“.
ха
ха ха!

L

Luki Junior

Гостин
Нареден пат коа ќе бидам у Марибор/Горнја Радгона ќе ти пишам, да се сретнеме у Раденци на спа, и малко локално пенливо винце... ;);)

Или у Бад Радкезбург, исто на тола бања и ладен Путингамер... :):)

Или ако си у Македонија, у Подареш на пресна бунарска вода, и магични овошки... :D:D

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Нареден пат коа ќе бидам у Марибор/Горнја Радгона ќе ти пишам, да се сретнеме у Раденци на спа, и малко локално пенливо винце... ;);)

Или у Бад Радкезбург, исто на тола бања и ладен Путингамер... :):)

Или ако си у Македонија, у Подареш на пресна бунарска вода, и магични овошки... :D:D
Овошки, просветли ме?! :D

Еве на пример со мене никој никад несакал на форумов да се запознае, затоа што сум лепотан. И која девојка од тука би собрала толку храброст да ми каже дека сака со мене да се запознае?
Одма прво им пада на памет “Немам шанси кај овој“.
ха
ха ха!
Јас еднушка ќе ти речев, ама ти ми рече дека сум проста :)

С

Спасе супата

Гостин
Море Луки доста ги фарбаш луѓето. Не можам да ја најдам темата за членови со кои се познавате па тука ќе постирам.
Еве јас долги години го познавам Луки како комшија (бивш комшија де) па ќе напишам кој е и што е. Луки е роден во Македонски брод, но е растен во Скопје и Охрид. Има завршено средно школо за електричар. Работел се и сешто, а последниве неколку години местеше гипс плочи за една фирма која пропадна и возеше такси понекогаш. Работа тешко се наоѓа па затоа се заинтересира човекот за земјоделие и годинава треба да отпочне со тој бизнис. Инаку во живо е многу добар човек, ама ако се запие знае да ствара проблеми, особено дека е каратист со црн појас или нешто слично не ми теквува и после додека го смири некој ојде фира пола кафана.За дијалектот ќе ви кажам дека дел од постовите понекогаш му ги пишува жената му која е од Источна Македонија. Со Луки имаат три машки деца, да се живи и здрави и големи да растат. :D
Luki Junior се надевам не се лутиш вака шо те откривам.

Kajgana Shop

На врв Bottom