Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Шетај. Ти досега не си бил во каузата, па отсега.
Да пробам да те убедам. Еден Итаљан одамна рекол:

„Keep your friends close and your enemies closer.“

Ево ти уште една негова

„Немој да ги мрзиш душманите, умот ќе ти се поматит.“
Микеле Корлеоне во Кум

Да пробам да те убедам. Еден Итаљан одамна рекол:

„Keep your friends close and your enemies closer.“

Ево ти уште една негова

„Немој да ги мрзиш душманите, умот ќе ти се поматит.“
Микеле Корлеоне во Кум
23 Кој не е со Мене - тој е против Мене! Кој со Мене не собира - тој растура!

Од локалното заседание на УМС

23 Кој не е со Мене - тој е против Мене! Кој со Мене не собира - тој растура!

Од локалното заседание на УМС
Тој комитет не е признаен. Налет тоа, неколку века подоцна е извршена ревизија и 23. член повеќе не се споменува.

Со Шкорпион требаше денеска, се избричив, исчешлав, ја облеков розевата кошула и Nessa Alcarin не го викнала човекот.

Еве на пример со мене никој никад несакал на форумов да се запознае, затоа што сум лепотан. И која девојка од тука би собрала толку храброст да ми каже дека сака со мене да се запознае?
Одма прво им пада на памет “Немам шанси кај овој“.
ха
ха ха!

Нареден пат коа ќе бидам у Марибор/Горнја Радгона ќе ти пишам, да се сретнеме у Раденци на спа, и малко локално пенливо винце... ;);)

Или у Бад Радкезбург, исто на тола бања и ладен Путингамер... :):)

Или ако си у Македонија, у Подареш на пресна бунарска вода, и магични овошки... :D:D

Нареден пат коа ќе бидам у Марибор/Горнја Радгона ќе ти пишам, да се сретнеме у Раденци на спа, и малко локално пенливо винце... ;);)

Или у Бад Радкезбург, исто на тола бања и ладен Путингамер... :):)

Или ако си у Македонија, у Подареш на пресна бунарска вода, и магични овошки... :D:D

Овошки, просветли ме?! :D

Еве на пример со мене никој никад несакал на форумов да се запознае, затоа што сум лепотан. И која девојка од тука би собрала толку храброст да ми каже дека сака со мене да се запознае?
Одма прво им пада на памет “Немам шанси кај овој“.
ха
ха ха!

Јас еднушка ќе ти речев, ама ти ми рече дека сум проста :)

Море Луки доста ги фарбаш луѓето. Не можам да ја најдам темата за членови со кои се познавате па тука ќе постирам.
Еве јас долги години го познавам Луки како комшија (бивш комшија де) па ќе напишам кој е и што е. Луки е роден во Македонски брод, но е растен во Скопје и Охрид. Има завршено средно школо за електричар. Работел се и сешто, а последниве неколку години местеше гипс плочи за една фирма која пропадна и возеше такси понекогаш. Работа тешко се наоѓа па затоа се заинтересира човекот за земјоделие и годинава треба да отпочне со тој бизнис. Инаку во живо е многу добар човек, ама ако се запие знае да ствара проблеми, особено дека е каратист со црн појас или нешто слично не ми теквува и после додека го смири некој ојде фира пола кафана.За дијалектот ќе ви кажам дека дел од постовите понекогаш му ги пишува жената му која е од Источна Македонија. Со Луки имаат три машки деца, да се живи и здрави и големи да растат. :D
Luki Junior се надевам не се лутиш вака шо те откривам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom