- Член од
- 12 март 2013
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 7
Си ја кажав маката пред некој ден (Е ај ова сега...со девојка ми сум 3 години и се ни беше лепота (ама нели кога ти е се супер и мислиш дека никогаш не ке престанат убавините BOOOM ете ти проблем). Машко ко машко некогаш правиш работи шо неа би ја уништиле, ама нас машкиве ни се безвезни и без никаков повод или шо и да е. Девојкиве не можат да не разберат...е и ја си чачакам по fb и незнам зошто ми текна да ја отворам бифшами и да видам профил иако ја немам за пријател. Ете дознала девојками некако и начисто попизди. Уште сум имал чуства спрема неа и какви не срања ми изнакажа, а нема врска нишо од тоа...незнам ни самиот зошто сум ја гледал бившами. Е сега како да и го објаснам тоа и како да ја вратам назад незнам. Еве трет ден ја убедувам ама тешко ми оди. Таа е уништена! Ајде некој ако има некаков совед нека кажи шо е можно побрзо зошто работава е критична...не ќе можам да си простам ако ја изгубам за безвезна работа...) се надевам се сеќавате. Продолживме некако, ама тешко и оди. Преку ден е ок знае да ми каже по некој мил збор, да ми каже дека ме сака најмногу, знаеме да се зезаме како порано, ама кога ке падне ноќ целата се крши. Пак и идаат тие мисли и како да и станувам одбивен. Плачи, не сака да правиме муабет...како да ме гледа со гадење. Пак преку ден е добра колку толку. Незнам кој крај да го фатам, незнам како да ја вратам. По добар и по мил со нејзе не сум бил никогаш... најголем страв имам дека секој момент ќе ми раскини... дај помагајте луѓе!