buttercup.l
Duchess
- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 45
со дечко ми сме заедно околу 7 месеци, имаме убава врска, се сакаме, комуницираме за се и се изгледаше супер се додека он пред некое време почна да се шали демек ке бркнам нешто ново и слично (на шала беше се тоа кажано, за да ме буцка малце). но, почна некако да станува ладен а сигурна сум дека ме сака и сеуште му значам бидејки нон стоп го кажува и докажува тоа. е сега јас за негова срека му предложив да се ставиме на пауза бидејки очигледно е дека му треба нешто ново и да се испука на страна
разговаравме околу тоа, он едно 10 пати ме праша дали сум сигурна и озбила околу ова и дека не знае дали сака пауза од причина дека можеби после тоа работите нема да бидат исти и дека би ме изгубил мене. прашањето ми е дали постапив правилно или не?
п.с. не сме скарани или слично само сакам да е задоволен или срекен, а не земав во предвид како би се чувствувала и/или однесувала после тоа.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
п.с. не сме скарани или слично само сакам да е задоволен или срекен, а не земав во предвид како би се чувствувала и/или однесувала после тоа.