Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
E jebi ga,tražili ste bord,dobili ste bord. :tapp:
A to so piska,pa i zvučničeto otkači go i dovigenja. :D. E za bordot nema ricino. :D
p.s. verovatno nekogas gi smenile samo erbecite,a senzorot za udar ne. Quick fix. Ako i toj ne se smeni zaedno so erbecite tesko da se opravi sistemot i erbecite ke bidat samo za gledanje.

Да немаш кантар (окјупанси сензор) на совозачко? Ако да, има ли шанса да се исклуче софтверски, или опцијата со отпорник, у случај на удар, да се отворат сите аирбези на десната страна. :)[/quote]

Како што пишав сакам да го направам како што треба значи да работи се. Денес го носев на доктор се нафати за 50евра да го среди проблемот, ако не го направи нема пари.
--- надополнето: 14 март 2013 во 19:41 ---
A to so piska,pa i zvučničeto otkači go i dovigenja. :D. E za bordot nema ricino. :D

Епа ај кецови да возиме да фрлиме се од нив и нема ни борд ни ништо, или да ставам табла од кец а нема проблем да иам,хахха

Ako ne se erbecite i senzorot od ist komplet ne veruvam deka može nešto da se napravi. može samo da mu turi hack da ja gasi sijalickata i da ne kazuva greska,odnosno ke ja napravi kolata kako da nema erbeci. Sto i ne e slabo ako ima bord,barem nema da te muci.

p.s. verovatno nekogas gi smenile samo erbecite,a senzorot za udar ne. Quick fix. Ako i toj ne se smeni zaedno so erbecite tesko da se opravi sistemot i erbecite ke bidat samo za gledanje.

Да го направи мајсторов и да го прашам се ли работи, се работи и ај качувај се да го пробаме.:pos:

Ako ne se erbecite i senzorot od ist komplet ne veruvam deka može nešto da se napravi. može samo da mu turi hack da ja gasi sijalickata i da ne kazuva greska,odnosno ke ja napravi kolata kako da nema erbeci. Sto i ne e slabo ako ima bord,barem nema da te muci.

Озбилно сега, као може да се среди веројатно е конекторот заебан и после софтверски да се брише од време на време заебава коа мрдаш седиште како вол,е сега ми спомнаа за модулот мож
е да е отиден тука имало заебанција дали пасува од друг голф, се наоѓало ама било секс може да се погоди од 2-3 пати,

Turi im k**t na erbecite,gledaj samo da go središ da ne te dupi.

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1275078-VW-GOLF-1-9-TDI--02-NAJDOBAR-VO-MKD

Немам слики од мојот ама еве на пазар ист како мојот и боја и се само што има цд плеер мојот
Солидно,само оваj некако како фарбан ми изгледа се надевам дека твојот не е фарбан..
А да и овој има 4аир багс твојот нема ниту еден :P

Солидно,само оваj некако како фарбан ми изгледа се надевам дека твојот не е фарбан..
А да и овој има 4аир багс твојот нема ниту еден :P

Абе нели е увозен и да има нешто фарбано не е страшно , а за мојот да го пробаме со мајсторот па ќе ви кажам колку се отвориле, хахха

Ja vadiš sijaličkata za erbeg ili uste poubavo ja povrzues na 24v akumulator da rikne i ja vrakas nazad izgorena i završena rabota. :D
Совет шо можи да ти го дај само препродавач на коли. А ти треба да си теле да мислиш дека се оправа така. Па и најглуп на светот да си, ко ќе дајш контакт се палат сите сијалички и светат дури не го запалиш моторот.

Значи сакам да го направам да работи не да го хакирам ссистемски,пошто за возење ми е колава не сум во план да ја продавам.
Епа, клај нов аирбег де...

Совет шо можи да ти го дај само препродавач на коли. А ти треба да си теле да мислиш дека се оправа така. Па и најглуп на светот да си, ко ќе дајш контакт се палат сите сијалички и светат дури не го запалиш моторот.

Епа, клај нов аирбег де...

99.9 % od narodot ne se zamara so sijalicki za erbeg i slični sranja. Tie 0.1% sto se zamaraat nikad kola nema da kupat.

btw preporačliv rok na traenje na erbecite i senzorot za udar e max 10 god i potoa treba da se smenat,taka da....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom