F
FARANG
Гостин
Еден губи течности друг добива протеинска крема или сос за уживање. Се на се сите ќар. Заклучнок оралка е добра стварТаман и губењето течности ќе придонесе за намалување на притисокот.
Еден губи течности друг добива протеинска крема или сос за уживање. Се на се сите ќар. Заклучнок оралка е добра стварТаман и губењето течности ќе придонесе за намалување на притисокот.
Паааа треба . Колку позадоволени партнери (обострано нормално) толку помалку раскинувања и разбови... мислете му ја.Подучи ги женскиве на форумов, каква техника користиш.
Немој да лажеш! Мене еден ми избега поради премногу секс.Паааа треба . Колку позадоволени партнери (обострано нормално) толку помалку раскинувања и разбови... мислете му ја.
Треба да се отвори тема за либидо. Кај нас има некои вкоренети сфаќања дека мажите имаат неограничено либидо, додека жените се малтене незаинтересирани за секс.Немој да лажеш! Мене еден ми избега поради премногу секс.
Не ми се верува... маживе нека се јават со аргументиНемој да лажеш! Мене еден ми избега поради премногу секс.
Мене ми се верува. Затоа сум си сега стара момаНе ми се верува... маживе нека се јават со аргументи
Е да бе стара мома, сега е модерно на поодминати години да се земаат младитеМене ми се верува. Затоа сум си сега стара мома
Пушти ти земање... Дај научи не’ како пушиш.Е да бе стара мома, сега е модерно на поодминати години да се земаат младите
Nikad ne e kasno so se sekirasМене ми се верува. Затоа сум си сега стара мома
што значи „стара мома“ денесМене ми се верува. Затоа сум си сега стара мома
Не знам, сите го употребуваат тој збор, па ај и јас да не се двојам.што значи „стара мома“ денес