Кои филмови ги чекате да излезат оваа година?

Член од
16 јули 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
Harry Potter and the Half Blood Prince дефинитивно!!! Едвај чекам да излезе филмот! :je:
И ја исто одвај чекам ама за жал требаше да излезе во Ноември што значи кај нас во Декември ќе излезеше да речеме но поради некои работи преместен е за јули другата година 2009 што значи кај нас тек август другата година 2009. Ќе полудам а тоа е заради што Даниел Редклиф (Хари Потер) се соблекол гол во јавноста и поради некој други глупости.

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
И ја исто одвај чекам ама за жал требаше да излезе во Ноември што значи кај нас во Декември ќе излезеше да речеме но поради некои работи преместен е за јули другата година 2009 што значи кај нас тек август другата година 2009. Ќе полудам а тоа е заради што Даниел Редклиф (Хари Потер) се соблекол гол во јавноста и поради некој други глупости.
Новото продолжение на филмската сага "Harry Potter And The Half-Blood Prince" ќе биде најреалистично досега.Поконкретно гледачите ќе имаат можност да уживаат во магијата на 3D технологијата цели 25 минути од филмот.Ете откако од Warner Bros со одлуката за поместување на премиерата на лето ги фрлија во очај вистинските фанови,конечно една добра вест.

Засега се знае дека новото продолжение ќе биде направено во 3D технологија,ама сеуште не се знае кои сцени ќе бидат уште поатрактивни за гледање.Се очекува тоа да биде почетната сцена во која Voldemort ја напаѓа Британија.

Во секој случај од Warner Bros порачуваат дека ќе се исплати чекањето до премиерата во јули следната година.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Хари Потер и Полу крвниот Принц!Само жал ми е шо ке умре Албус Дамблдор.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
По шо сите со душа чекате да излезе Хари Потер,јас само да напоменам дека како тежок филмоман имам ептен голема одбивност према овој филм и немам намера да гледам ни дел од него :pos:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
По шо сите со душа чекате да излезе Хари Потер,јас само да напоменам дека како тежок филмоман имам ептен голема одбивност према овој филм и немам намера да гледам ни дел од него :pos:
+1..

Kajgana Shop

На врв Bottom