Ергенска вечер-помош околу изненадување,поклон??

• Креатор на темата Креатор на темата Arhangell
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 април 2012
Мислења
108
Поени од реакции
22
Наредната недеела сум на ергенска вечер,па сакам малку да ме посоветувате околу некое изненедување,или поклон?Што од прилика,знам дека треба некој безобразен поклон,сум слушал и варијанта за стриптизета,но некако тоа ми станува клише,некој да нема пооригинална идеја??

А ергенот е 35 + (кажи не кри)

Наредната недеела сум на ергенска вечер,па сакам малку да ме посоветувате околу некое изненедување,или поклон?Што од прилика,знам дека треба некој безобразен поклон,сум слушал и варијанта за стриптизета,но некако тоа ми станува клише,некој да нема пооригинална идеја??
go to next level. Get a hooker. :свиркам:

Соблечете се голи и лудувајте по градот во ноќта.
Кога ќе се ожени нема да може тоа да го направи, а жена му да не го убије без око да и трепне.

Ние на еден му однесовме кокошка-стриптизерка од пазар, три за 200 ден. ги продаваа пошто бевме ограничени со буџет.
На крај дури ја опијанивме и неа.

3471026824_4c073ab717_z.jpg

Гледајте порничи цела вечер :pos:

Кога се женев(пред 20 години)тогаш се почнуваше со копирање на американците,старомоден суми и не сум правел ергенска вечер,а би рекол дека тоа е непотребен дополнителен трошок.

Дајте му нешто младо да опне за последен пат и да оди со добри спомени во вечните ловишта:D

Кога се женев(пред 20 години)тогаш се почнуваше со копирање на американците,старомоден суми и не сум правел ергенска вечер,а би рекол дека тоа е непотребен дополнителен трошок.
Ах, кога ќе умираш ќе си викаш, баш супер што тогаш не се забавував, малце повише барем пари имав.

Дајте му нешто младо да опне за последен пат и да оди со добри спомени во вечните ловишта:D

Ако размислува како тебе, ќе си остане ерген и ни свадба ни бутур.
Невестата кој месец е трудна?

А невестата на момачка? И нејзе да ја опнат?
има право на избор, демократија(y)
--- надополнето: 13 март 2013 во 23:40 ---
Ако размислува како тебе, ќе си остане ерген и ни свадба ни бутур.
Невестата кој месец е трудна?
Дал збор нема пишманење:D

Набави му шпанска мушичка па нека се изненадува самиот.

Еве ти шо се дешава коа глеаш многу амерички филмој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom