Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DJ Dela od city radio go jade bruto dur trae kampanjava :)
SE SAKA SO DELA !!!
Osekam Viksa go remeti jako!!

Леле Зоки Зоране :facepalm::pos:. Кои се изведувачиве на нумерава ме интересира кој знае нека пише. Ова до сега го немав слушнато :pos:

Групата Интервали и Ленче и Дејан Кукич :icon_mrgr:
‘‘Ти си ни татко љубов што ни сее‘‘ :pos:

Заедно со Јани Макрадули, нашиот иден градоначалник на Скопје, со кој се гордеам дека сум соборец, ќе го направиме мостот од Карпош кон Ѓорче Петров и ќе ги поврземе овие две општини, порача кандидатот за градоначалник од СДСМ за општина Карпош на денешната промоција на кандидатите за градоначалници за скопските општини од „Сојузот за иднината“ во Универзалата сала во Скопје.
Извор

Му кажал некој на човеков дека има мост и се вика: Обединети Нации ? :pos::pos::pos::pos::pos:

Инаку хуморов на премиерот е врв, епик, БОГ НА ХУМОРОТ. :facepalm:

Каков сељак си го додал тоа Делчев у името да се напраи патриот :facepalm:

Заедно со Јани Макрадули, нашиот иден градоначалник на Скопје, со кој се гордеам дека сум соборец, ќе го направиме мостот од Карпош кон Ѓорче Петров и ќе ги поврземе овие две општини, порача кандидатот за градоначалник од СДСМ за општина Карпош на денешната промоција на кандидатите за градоначалници за скопските општини од „Сојузот за иднината“ во Универзалата сала во Скопје.
Извор

Му кажал некој на човеков дека има мост и се вика: Обединети Нации ? :pos::pos::pos::pos::pos:

Инаку хуморов на премиерот е врв, епик, БОГ НА ХУМОРОТ. :facepalm:

Две грешки - има два моста. Едниот е Обединети Нации а другиот е стариот Железнички.
Втората грешка е дека мостот не ги спојува Ѓорче и Карпош, туку Карпош 4 и Влае, а и двете се дел од општина Карпош.

Јас у темава испаднав сериозен со овие поправањава но тоа е. :D

Леле Зоки Зоране :facepalm::pos:. Кои се изведувачиве на нумерава ме интересира кој знае нека пише. Ова до сега го немав слушнато :pos:
Сите велат ДАДАДА... :pos: Ах бре, Зоки Зоране, и детски песнички почнаа да ти пеат... :eek:

:facepalm:

Групата Интервали и Ленче и Дејан Кукич :icon_mrgr:
‘‘Ти си ни татко љубов што ни сее‘‘ :pos:
Да бе познати ми беа овој со црнава коса и оваа Ленче ама на фаца онака знам дека се фолкери не ми текнуваше како се викаат а знаев дека имаат такво необично презиме :D.
А ова со татково ваљда мислеле дека татко на градот :ROFLMAO:.

Две грешки - има два моста. Едниот е Обединети Нации а другиот е стариот Железнички.
Втората грешка е дека мостот не ги спојува Ѓорче и Карпош, туку Карпош 4 и Влае, а и двете се дел од општина Карпош.

Јас у темава испаднав сериозен со овие поправањава но тоа е. :D

:pos:
Е, не се секирајте, Јани е шетано дете, ќе му објасни...

Овој па од Гази Баба! :pos: Нема ни коса ни мустаќи! И да се напише Гоце Делчев Делчев Гули, пак не личи на војвода.

Има ли некој кандидат за градоначалник во СКопје од СДСМ што е од СКопје?

Само премиер како Груевски можи да рече дека сум заспал на средбата со некојси Бандини (ова прашав женско било иначе) :vozbud::pos: чии блиски рекоја дека се влубени вонего и во неговата влада. Па ја не сум двоцевка вомене да се заљубуваат сигурно вонего че се заљубуваат.
Ацо Ацо Ацо Ацо...
Истотака рекоја дека..кажаја една изрека земи зееемјо лапни ме. Дај боже нека земит нека зинит земјата и да го лапнит како на тој во Америка че се спасит и Охрид и Македонија!!!
Лејдис енд џентлмент Ацо Петрески од градот на писменоста.
Две минути школо нема овој, се кладам со кој сака а најжалосно е што чита текст напишано му е кажаното. :pos:

Ајде сеа сите кандидати со по некоја слика кај рандом дупка од населбата:pos::pos::pos:

Ќе биде јако да начекаме некој 2 мандати да се слика до иста дупка:pos::pos:

Паљо е најјак. Мислиш дека теретана отвара коа он да ти бил кандидат за градоначалник. :ROFLMAO:
481471_308637869240660_240075452_n.jpg

Прашање до охриѓани: овој стварно ли заспал на средбата?

А ова со татково ваљда мислеле дека татко на градот :ROFLMAO:.

Во предизборна кампања, кандидатот им вели на селаните:
‘‘Кога ќе дојдам јас на власт и училиште ќе ви отворам во селово‘‘
Селаните му велат ‘‘Ама што ќе ни е училиште, ние немаме деца‘‘
Кандидатот ‘‘ И деца ќе ви направиме‘‘ :icon_mrgr:

Jani-Makraduli-Skopje.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom