Metta World Peace
Culé
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 1.602
- Поени од реакции
- 890
гледам дека ова прашање ти остана неодговорено па ќе ти одговорамдали е дозволен оралниот секс? а аналниот?
инаку бев баниран поради непознати причини па затоа бев отсутен
назад на прашањето: Во шеријатот постои едно златно правило... дозволено е се,освен она што е забрането
Па затоа ова прашање ќе ти го одговорам сега,за да нема потреба повеќе да прашуваш во врска со интимните односи и исламот
Во интимните односи помеѓу сопружници во исламот е забранет анален секс и забранет е интимен однос додека трае месечниот циклус.
Останатото зависи од тебе,што ви прави ќејф на тебе и сопругата а што не ви прави.
Мислам дека ти е комплетно одговорено на прашањето
--- надополнето: 11 март 2013 во 02:46 ---
Мона бев коректен до сега кон тебе,а и ти беше коректна барем на темава,па затоа нема потреба од вакви глупави прашања.што ако не се дозволени , кога ги практикувате ова барем можат најмалку 50 муслимани да ми потврдат
Овде се прашања за исламот а не прашања за тоа што прават муслиманите,тоа што го прават муслиманите е нивен проблем а не проблем на исламот.
веќе објаснив што е забрането,а тоа што има муслимани што го практикуваат тоа не е мој проблем па макар и биле милијарда,а не најмалку 50.
што ако не е дозволено да се поминува на црвено кога по 10 пати во денот поминуваш на црвено
владата е виновна што донела таков закон или ти си виновна како непочитувач на законите?
мислам дека сум јасен.