Прашања за Исламот III

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
ne bre jas ne ja razbiram nikako na mona,:)
/quote] ti da ne i si potparol na mona , i nikoj toa ne go osporuva ima sekade sekakvi ,no vo ova tema se zboruva za islam a ne sto koj kako praktikuval , se razbirame li fraeru i uste ne si zapametil deka mene tesko nekoj da me iznervira, ne si ni prv ni posleden, kako tebe pominale mnogu poveke vo mojot zivot.:)a sega mozes da si prodolziz i ti rekov fatise za raka so drugarceto tvoe i krsite muabeti , oti ti samo so takvi mozes da razgovaras., mnogu luge koga posakuvaat da prasaat i da razgovaraat so sogovornikot , nastojuvaat da go obezvrednat i ismejat ,a vsusnost tie luge si go pokazuvaat svoeto vistinsko lice,ova neka ti se vrezi vo umot, sekogas navreduvanjeto potcenuvanjeto i ismejuvanjeto ragaat odbivnost , na losoto so dobro vozvrati pa dusmanot tvoj vednas blizok priatel ke ti stane.blagodarnosta e stitot na lutinata, ;)
mnogu dobro imas kazano samo neznam dali ti go imas razbrano ( dobar opis si imas dadeno)
i da za mona mozebi sum i potparol a mozebi i samo dobro ja razbiram

i ajde kazi mi tvoe mislenje za mojot posleden post pa da go vidime i tvoeto vistinsko lice ili ke go odbegnuvas odgovorot? ;)

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
mnogu dobro imas kazano samo neznam dali ti go imas razbrano ( dobar opis si imas dadeno)
i da za mona mozebi sum i potparol a mozebi i samo dobro ja razbiram

i ajde kazi mi tvoe mislenje za mojot posleden post pa da go vidime i tvoeto vistinsko lice ili ke go odbegnuvas odgovorot? ;)
nema vrska toa so islamot,

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
koe nema vrska so islamot, prasanjeto moe ili albancite na protesti?
izgleda ti si beric,vtori,:)
ne deka ne sakam da ti odgovoram , ova e tema prasanja za islamot, ako imas da prasas prasaj ne mesaj koj sto pravel kako pravel ne mesaj babi i zabi , ako ti tolku sakas da razgovaras za toa otvorisi tema za toa, se razbirame,

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
izgleda ti si beric,vtori,:)
ne deka ne sakam da ti odgovoram , ova e tema prasanja za islamot, ako imas da prasas prasaj ne mesaj koj sto pravel kako pravel ne mesaj babi i zabi , ako ti tolku sakas da razgovaras za toa otvorisi tema za toa, se razbirame,
pa ova e prasanje za islamot
dali e ova islamot i dali vie kako muslimani go opravduvate izvikuvanjeto na gospod e golem i uck zaedno poislamsko prasanje od ova amin
znaci ubavo pisuva naslovot albancite protiv islamot i pobarav mislenje a ne izbegnuvanje na istoto NEZNAM ZASTO E TESKO DA SE ODGOVORI ISKRENO

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
pa ova e prasanje za islamot
dali e ova islamot i dali vie kako muslimani go opravduvate izvikuvanjeto na gospod e golem i uck zaedno poislamsko prasanje od ova amin
znaci ubavo pisuva naslovot albancite protiv islamot i pobarav mislenje a ne izbegnuvanje na istoto NEZNAM ZASTO E TESKO DA SE ODGOVORI ISKRENO
takvi naslovi moze sekoj da napise , ako ova e prasanje za islamot togas postavisi isto prasanje na tema za hristijanstvoto, sakam da ti ukazam da ne gi mesate slucuvanjata na odredeni lica sto pravat , iako toa nekoj taka posakuvaat da go prikazat , kolku ke me razberes neznam,
na iskusenija naiduvaat dusite na mladite luge , losoto nastojuva da go skrsi dobroto vo sekoe srce, , toa e neprekinata borba.ima dosta luge koi sami bes sovet donesuvaat odluki vo zivotot koi ne dozvoluvaat ni slusanje na misli i stavovi od drugi luge ,,sekogas vrtejki se vo isti krug na sopstvenite misli,i cuvstva,

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
takvi naslovi moze sekoj da napise , ako ova e prasanje za islamot togas postavisi isto prasanje na tema za hristijanstvoto, sakam da ti ukazam da ne gi mesate slucuvanjata na odredeni lica sto pravat , iako toa nekoj taka posakuvaat da go prikazat , kolku ke me razberes neznam,
,
znaci ne gi opravduvas albancite ( tie sto prostestiraa) i deca i vozrasni sto go koristat islamot za nivni drugi celi

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
ок
ајде дај некој цитат каде мухамед кажува за ајша како посветена жена
--- надополнето: 9 март 2013 во 22:32 ---
Албанци против исламот

Скривајќи се зад својата вероисповед, за да демонстрираат против полициската акција, Албанците, кои во најголем дел ги сочинуваа митингарите, всушност сами му залепија етикета на исламот. Протестите беа поврзани со убиството кај Смиљковци и во свеста на сите преостанати, сосема нормално, се врежа пораката дека застанувајќи зад исконструираниот револт против МВР и државата, демонстрантите всушност сами создаваа впечаток за врска меѓу тероризмот и муслиманите, иако, наводно, основната цел беше да соопштат дека вистината е токму во спротивното ..............
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=5141291288&id=13&setIzdanie=22579

сакав да прашам што мислат муслиманите за ова?
@Omer el Faruk ^^ еве можеш овде на соодветната тема да го кажеш мислењето

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
ок
ајде дај некој цитат каде мухамед кажува за ајша како посветена жена
--- надополнето: 9 март 2013 во 22:32 ---

@Omer el Faruk ^^ еве можеш овде на соодветната тема да го кажеш мислењето
Мислиш дека сум твој измеќар кој МОРА да одговара на твоите прашања и покрај сите твои поганости, подлости кои ги истресе на темата Прашања за Христијанството?:tapp:

Се додека не видам од тебе едно убаво извинување и напуштање на уличарскиот жаргон и префинет бандитски речник, ќе те прескокнувам и сметам за persona non grata!

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Мислиш дека сум твој измеќар кој МОРА да одговара на твоите прашања и покрај сите твои поганости, подлости кои ги истресе на темата Прашања за Христијанството?:tapp:

Се додека не видам од тебе едно убаво извинување и напуштање на уличарскиот жаргон и префинет бандитски речник, ќе те прескокнувам и сметам за persona non grata!
da se potsetime koj e so ulicen recnik
И јас сакам да прашам кој ташак бара на оваа тема твоево прашање?
--- надополнето: 9 март 2013 во 22:24 ---

;)
ok ako neznaes kako poinaku da go izbegnes ova prasanje ke se prepravame deka ne go ni postaviv ;)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.459
Нема потреба од лажна политичка коректност, ниту правење лице кон гомната кои подржуваат убијците на нашите деца, кои ги оправдуваат сите злосторства против христијаните тука и по светот...
Ако имаат гомнарски ставови, тогаш се гомна и не треба да имате трунка грижа на совест ако така ги нарекувате.
Ова е чесен став и кон нив, затоа што се базира на вистина и искреност.

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Нема потреба од лажна политичка коректност, ниту правење лице кон гомната кои подржуваат убијците на нашите деца, кои ги оправдуваат сите злосторства против христијаните тука и по светот...
Ако имаат гомнарски ставови, тогаш се гомна и не треба да имате трунка грижа на совест ако така ги нарекувате.
Ова е чесен став и кон нив, затоа што се базира на вистина и искреност.
Ова ти нам на муслиманите на форумот ни го упатуваш?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.459
Ова ти нам на муслиманите на форумот ни го упатуваш?
Tи се пронајде?
Јас не реков така, како што имплицираш.
Каде сум рекол така?

Инаку, да, сум сретнал на форумов Муслимани. На пример, имаше еден член Musab се викаше, чинам. За него никогаш не би го рекол тоа.
Па сега ти види дали така сум рекол како што ТИ ми натураш.

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Не, не се пронајдов. Туку пронајдов еден гомнен * провокатор кој нема ниту два грама совесност, а е преполн со злоба кон се што е исламско и така во пакет ги пакира сите муслимани со чат -пат некој исклучок.

И немој случајно да си помислил дека ова се однесува на тебе. Јас само онака тепам во завиена форма како тебе...:tapp:

* од многуте.

Kajgana Shop

На врв Bottom