- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
mnogu dobro imas kazano samo neznam dali ti go imas razbrano ( dobar opis si imas dadeno)ne bre jas ne ja razbiram nikako na mona,
/quote] ti da ne i si potparol na mona , i nikoj toa ne go osporuva ima sekade sekakvi ,no vo ova tema se zboruva za islam a ne sto koj kako praktikuval , se razbirame li fraeru i uste ne si zapametil deka mene tesko nekoj da me iznervira, ne si ni prv ni posleden, kako tebe pominale mnogu poveke vo mojot zivot.a sega mozes da si prodolziz i ti rekov fatise za raka so drugarceto tvoe i krsite muabeti , oti ti samo so takvi mozes da razgovaras., mnogu luge koga posakuvaat da prasaat i da razgovaraat so sogovornikot , nastojuvaat da go obezvrednat i ismejat ,a vsusnost tie luge si go pokazuvaat svoeto vistinsko lice,ova neka ti se vrezi vo umot, sekogas navreduvanjeto potcenuvanjeto i ismejuvanjeto ragaat odbivnost , na losoto so dobro vozvrati pa dusmanot tvoj vednas blizok priatel ke ti stane.blagodarnosta e stitot na lutinata,
i da za mona mozebi sum i potparol a mozebi i samo dobro ja razbiram
i ajde kazi mi tvoe mislenje za mojot posleden post pa da go vidime i tvoeto vistinsko lice ili ke go odbegnuvas odgovorot?