Денешните мажи...

:pos:
Синко сега кого го подјебнуваш, сакаш да ги намамеш момиве да се затрчат по тебе ?
Ама без мираз акомулакорт и алгасер за тркторо да не ми ја носеш дома, двата ќе ве нападам.

Тате не сам јас... Тук на форумо се накотил еден плагијатор, избегал е од Семоќното ОКО на Власта, и копира стил, дијалект, аватар.... Мутл'к е некаков шпион.... :D

ако даваш часови - уште сега се пријавувам ;)

ако имаш пуна ратна опрема - уште поубаво.....иначе брзо учам,ама сакам да се маткам :)

Часови не давам, ама верувам дека нема девојка со која си интимен која не би се пторудила да те научи. Нешто и вие да научите од нас, де :)

Абе јас имам спремено шише 2 литра воловска крв во фрижидер , не се секирај.
А и две кокошки под спална ќе сокриеме за секој случај.
Ќе биде после Лелееее сум ја убил.... Лелеееееее сум ја изел ..... :pos:

Многу се јаки на збор нема што а во екшуал ситуација треба инструкции да им даваш за нај основни потези :D освен милфици, мејчр лејдис, изградени женски Господ да ги благослови...

:cuc:
Стварно на зборови се лудница а у пракса ретко се наоѓа нешто квалитетно :coffee:

А бре сте се размуабетиле, човек не може да ве втаса.

Ко бабине у ЈСП у вторник, петок и сабота сме...:pos:
--- надополнето: 9 март 2013 во 19:56 ---
Тате не сам јас... Тук на форумо се накотил еден плагијатор, избегал е од Семоќното ОКО на Власта, и копира стил, дијалект, аватар.... Мутл'к е некаков шпион.... :D

Пази и да не прелажуе девојчиња у твое име, па да ги вика у Подареш....;)
Иначе, imitation is the sincerest form of flattery:D

Спасе, пред неколко страници на Змејко ЦиВи-то го цитираше... Сега мојто... Човек пази се.... Од Власта.... Да не свиреш клавир у Идризово... :D:D:D:D

пс. 100% те поддржувам у идејата за земјоделците.. :)
Тава обвинение нема реална основа! :icon_mrgr:

п.с. На земјоделците со субвенцијата требе да им се доделе и кокона. Тава нешто не сам го видел у твојта агенда.

Сите се забавуваат 20 страни на темава иде добро познат и летаат навреди и пријави. Остатокот ја напуштаат темава. И бидејќи јас мразам расипувачи на забава добро познат го опоменувам пред бан од тема.

Многу се јаки на збор нема што а во екшуал ситуација треба инструкции да им даваш за нај основни потези :D освен милфици, мејчр лејдис, изградени женски Господ да ги благослови...

Има вистина и во тоа, ама ние што дискутираме на поелсдниве 10 страни нема никоја што не знае од каде моча. :sneaky:

Ќе биде после Лелееее сум ја убил.... Лелеееееее сум ја изел ..... :pos:
Абе остај, таа ко пепељара јас ќе се праам ненормален ....... Абе од двај и го стаив у пичку матер тесна тесна кожичката ми ја скина.

Добро е јас реков ти си синко, ама чим не си ти планина од грбо ми падна.

Ко бабине у ЈСП у вторник, петок и сабота сме...:pos:
Пази и да не прелажуе девојчиња у твое име, па да ги вика у Подареш....;)
Иначе, imitation is the sincerest form of flattery:D
Ако сте како бабите, значи ного гракате, а малку давате.... :D:D
За имитирајнето и јас така си мислам, оти човеко ми дава искрени комплименти... :icon_mrgr:
Ако се лажеа така лесно момите, досега сите форумски џенцки ќе си имаа по еден сељак у плакар... Ама нејсе... Тука са сите рафинирани.... Прерафинирани за недоделкан сељак од источна Македонија.. :(:(

Тава обвинение нема реална основа! :icon_mrgr:
п.с. На земјоделците со субвенцијата требе да им се доделе и кокона. Тава нешто не сам го видел у твојта агенда.
Има нема, јас така мислам... А обично не сам грешка...
Да бе, да ги боле главата повеќе.... :D:D:D
Плус ако е женен, оште една плус ного ќе и се уарне и на земјоделците и на коконите... А ако му е арно на земјоделецо, на останатите човеци и се стемнува... Оти може да се покондуре... ;)

Море се зачитав, ќе ми изгореа ќофтињата :D
Тета, на мен бобо ми истече и малко загоре.... Ама и загорен боб е сладок... :);)

Еве и јас барам, се кријат по глувчји дупки... Нема кандидати... :(
Јас речех да, ама ти киснеш нешто како насабаале по литар оцет да пиеш... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom