pearl
..~..~..~..~..~..~..
- Член од
- 20 август 2005
- Мислења
- 2.651
- Поени од реакции
- 1.962
ама затоа тенкисти колку сакаш
абе мушко коа ќе рече ако треба градникот сам ќе падни![]()
Право мушко не треба ниту да рече, доволно е само еден опуљ да фрли.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама затоа тенкисти колку сакаш
абе мушко коа ќе рече ако треба градникот сам ќе падни![]()
Право мушко не треба ниту да рече, доволно е само еден опуљ да фрли.![]()
Каков секс?
Јас само да помислам на секс сам ми се откопчува.Какви раце, какви бакрачи.Е шо е толку комплицирано тенк да вози?
Потешко е да научиш женски градник со една рака да откопчаш, отколку да возиш тенк.
Јас само да помислам на секс сам ми се откопчува.Какви раце, какви бакрачи.![]()
Мене други работи ми се дешаваат кога мислам на секс и јбг, градникот мора да ми го откопча![]()
ау ти панцир си носела![]()
Ти ако не знаеш да откопчаш градник, не сум ти јас крива. Инаку да, носам пуна ратна и корсет и подвезици и ракавици. Понекогаш не носам гаќи. Ама тогаш ставам лисици со крзненце![]()
Му завидуем на дечко ти
Многу се јаки на збор нема што а во екшуал ситуација треба инструкции да им даваш за нај основни потезиосвен милфици, мејчр лејдис, изградени женски Господ да ги благослови...
Многу се јаки на збор нема што а во екшуал ситуација треба инструкции да им даваш за нај основни потезиосвен милфици, мејчр лејдис, изградени женски Господ да ги благослови...
Така е, така е, тешко вам со нам.
Бидејќи вие сите се раѓате искусни и со положен возачки, па не ви требаат инструкции.
Налет, знаете и авион со врзани очи да слетате.![]()
Затоа пак вие се убивте од ебањеле ле ова со градникот го преувеличивте бог знае што..... па не го откопчувам дирек ќе и го соблечам ?
од тој инат неебани останувате кога нај многу ви се сака.
Така е, така е, тешко вам со нам.
Бидејќи вие сите се раѓате искусни и со положен возачки, па не ви требаат инструкции.
Налет, знаете и авион со врзани очи да слетате.![]()
Па да, ние се раѓаме со такви знаења и можности а вие треба да учите. Зошто постарите госпоѓи знаат најдобро? Затоа што ние мажите сме ги учеле цел живот, епа сега не е едноставна вештина затоа ви требаат повеќе години али битно потоа наградата е прекрасна![]()