Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Одлично.

Ќе има нешто во брзо време собиранка? Ми се прават awkward муабети со непознати. :)
Ако ептен ти се брза, читам нешто за утревечер се договараат. Иначе ти пишавме мал минус, те немаше на претходната собиранка.
awkward муабети само со непознати правиш?:D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ако е убаво времето, go некој утре у парк, ќе јадеме шеќерна пена? <3

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
од сите што беа, само the_red1 не го знаев. и кул дечко ми делува. иако немав многу можност да направам муабет со него. јбга, роџер паметот ми го зема :LOL: скоро цела вечер муабетевме.
Еее сеа гледам дека си ме спомнил, не си ме тагнал, затоа многу рано гледам :D
За болдираното сакам да спомнам збор-два. Срам да ви е. Човек не може муабет да направи од вас двајца (RogerBacon) со вашите психолошко-аналитички теории. Стварно немаше смисла. И ION се приклучуваше на муабетот и јас со никој. Јес да ви беше омилена тема ама имајте малце жал и за нас. А пак кога ке ми текне дека бев седнат баш во средина o_O ме збудаливте. Среќа после се префрлив па помуабетив со bebush, NikolaMKD91 и Saladin, иначе “чао“ и кивањето ке ми беa единствениот момент кај што сум ги активирал гласните жици (не се сеќавам дека сум кивнал ама интересно звучи :icon_mrgr: ).
Со Шкорпион и Plavooka ептен слабо муабет, што да праам, на другата страна беа седнати, а тоа сепарето големо колку Монако, срам да му е, кај се расте толку, без осет.

Наредна пак би дошол, иако Бебушот на крај ми рече дека сум бил многу тивок. :D Само тагнете ме или во инбокс пишете. :P

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Со Шкорпион и Plavooka ептен слабо муабет, што да праам, на другата страна беа седнати, а тоа сепарето големо колку Монако, срам да му е, кај се расте толку, без осет.

Наредна пак би дошол, иако Бебушот на крај ми рече дека сум бил многу тивок. :D Само тагнете ме или во инбокс пишете. :P
Ќе надокнадиме, ќе надокнадиме, таман ете и се скрши мразот, спремај уште отсега теми за муабет:)

Ако другпат се погоди такво сепаре, со мегафони комуникација ќе има :pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Па видите овај.. ако е сончево временцето и температурата е околу 18,19 степена како што викаат дека ќе биде.. Одлична шанса е за отварање на парк-собиранките:pipi:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Ќе надокнадиме, ќе надокнадиме, таман ете и се скрши мразот, спремај уште отсега теми за муабет:)

Ако другпат се погоди такво сепаре, со мегафони комуникација ќе има :pos:
а наша тема на муабет ќе биде Аца Лукас и неговата дискографија нели :))

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Толку брзо ви се иде на собиранка бре? :)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
И мене ми се доаѓа на собиранка :X3::notworthy:!
Ама не сум тука, а и све е во Скопје :notworthy:!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
Па видите овај.. ако е сончево временцето и температурата е околу 18,19 степена како што викаат дека ќе биде.. Одлична шанса е за отварање на парк-собиранките:pipi:
Well.... IT WAS ABOUT FUCKIN` TIME!
Дарки, шо ме глеаш, доаѓај ќе ти бидам крупие :D

Г

Грејвдигер

Гостин
Јебо вас Џанго. Ако праите утре преку ден, пингајте ме и мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom