Денешните мажи...

ама затоа тенкисти колку сакаш

абе мушко коа ќе рече ако треба градникот сам ќе падни :)

Право мушко не треба ниту да рече, доволно е само еден опуљ да фрли. :):)

ле ле ова со градникот го преувеличивте бог знае што..... па не го откопчувам дирек ќе и го соблечам ?

од тој инат неебани останувате кога нај многу ви се сака.

Право мушко не треба ниту да рече, доволно е само еден опуљ да фрли. :):)

Така е, еве се трудам да ги научам младиве како тоа се изведува...
--- надополнето: 9 март 2013 во 14:43 ---
Каков секс?

Таков шарен со многу моунинг и сквиртинг и фингеринг :icon_lol:

Е шо е толку комплицирано тенк да вози? :confused:
Потешко е да научиш женски градник со една рака да откопчаш, отколку да возиш тенк.
Јас само да помислам на секс сам ми се откопчува.Какви раце, какви бакрачи. :vozbud:

Јас само да помислам на секс сам ми се откопчува.Какви раце, какви бакрачи. :vozbud:

Мене други работи ми се дешаваат кога мислам на секс и јбг, градникот мора да ми го откопча :)

ау ти панцир си носела :facepalm:

Ти ако не знаеш да откопчаш градник, не сум ти јас крива. Инаку да, носам пуна ратна и корсет и подвезици и ракавици. Понекогаш не носам гаќи. Ама тогаш ставам лисици со крзненце :P

Ти ако не знаеш да откопчаш градник, не сум ти јас крива. Инаку да, носам пуна ратна и корсет и подвезици и ракавици. Понекогаш не носам гаќи. Ама тогаш ставам лисици со крзненце :P

:cuc:
Му завидуем на дечко ти

:cuc:
Му завидуем на дечко ти

Многу се јаки на збор нема што а во екшуал ситуација треба инструкции да им даваш за нај основни потези :D освен милфици, мејчр лејдис, изградени женски Господ да ги благослови...

Многу се јаки на збор нема што а во екшуал ситуација треба инструкции да им даваш за нај основни потези :D освен милфици, мејчр лејдис, изградени женски Господ да ги благослови...

Се слагам за 90% од жените на форумот ама премногу убаво опиша за да нема пробано бар еднаш или ако ништо друго бар да има видено. Како и да е тоа поштуем

Така е, така е, тешко вам со нам.
Бидејќи вие сите се раѓате искусни и со положен возачки, па не ви требаат инструкции.
Налет, знаете и авион со врзани очи да слетате. :D

Бидејќи вие сите се раѓате искусни и со положен возачки, па не ви требаат инструкции.

Па да, ние се раѓаме со такви знаења и можности а вие треба да учите. Зошто постарите госпоѓи знаат најдобро? Затоа што ние мажите сме ги учеле цел живот, епа сега не е едноставна вештина затоа ви требаат повеќе години али битно потоа наградата е прекрасна :D

ле ле ова со градникот го преувеличивте бог знае што..... па не го откопчувам дирек ќе и го соблечам ?

од тој инат неебани останувате кога нај многу ви се сака.
Затоа пак вие се убивте од ебање :D
На женско кога му се сака никој не го одбива, без разлика каква е. Што да ви правам кога за вас дупка си е дупка.

leslie-nielsen-as-dr-rumack-in-airplane-1981.jpg

Па да, ние се раѓаме со такви знаења и можности а вие треба да учите. Зошто постарите госпоѓи знаат најдобро? Затоа што ние мажите сме ги учеле цел живот, епа сега не е едноставна вештина затоа ви требаат повеќе години али битно потоа наградата е прекрасна :D

Нема поубавно од некоја 19-20 годишна ти да ја учиш на тебе за тебе. Фаќа малку време и нерви ама вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom