Денешните мажи...

Според женскиве од форумов веројатно описот на идеалниот маж би гласел вака: Да знае да јава на коњ, униформи да му стојат одлично, школуван да е на најдобри школи, да потекнува од позната, богата и влијателна фамилија. И модерниот додаток е таа да може да оди редовно на журки каде ќе го вара, ама тој да не и вели ни збор. И по можност да е странец.

Реалноста е дека сепак најголемиот успех имаат тетовирани маалски силеџии со ланец околу врат и тешка рака.

Па го цитираш на Змејко ЦиВи-то... Панче Краљев ќе те туже за препишувајне.... :D:D:D

Според женскиве од форумов веројатно описот на идеалниот маж би гласел вака: Да знае да јава на коњ, униформи да му стојат одлично, школуван да е на најдобри школи, да потекнува од позната, богата и влијателна фамилија. И модерниот додаток е таа да може да оди редовно на журки каде ќе го вара, ама тој да не и вели ни збор. И по можност да е странец.

Реалноста е дека сепак најголемиот успех го имаат тетовирани маалски силеџии со ланец околу врат и тешка рака.
За мене од набројаниве карактеристики ниедна не е идеална (освен ова со униформиве;)).

Луки го даде одговорт само треба да читате меѓу редови :) Има еден клучен збор.

Луки ногу голем мангуп се праи...

Ја во сексуална смисла го разбирам, поинаку никако.:pipi:

За во сексуална смисла реков дека не разбирам. :)

Луки ногу голем мангуп се праи...

За во сексуална смисла реков дека не разбирам. :)
Ќе ти објаснам во 6 очи (оти носам наочари).:icon_lol:
--- надополнето: 8 март 2013 во 17:29 ---
Ќе избегам од темава ќе ме караат.Да ти се појави момакот у вакво униформиче и да те плесне со тоа пендрекот ак не си мирна.И со едниот, и со другиот.;)

Attachments

• 32369.jpg
    32369.jpg
    94,7 KB · Прегледи: 31
да биде чист,
да биде писмен,
да има глас како радио спикер,
да знае да води кога танцуваме и
да се чувствувам сигурна во неговите раце

Ќе избегам од темава ќе ме караат.Да ти се појави момакот у вакво униформиче и да те плесне со тоа пендрекот ак не си мирна.И со едниот, и со другиот.;)

Е баш во овакво ако се појави нема да добие фидбек од мене. :icon_lol:

Море снашке овој коски и кожа :)
еве ваков некој мх мх
31940.jpg

Па го цитираш на Змејко ЦиВи-то... Панче Краљев ќе те туже за препишувајне.... :D:D:D
Кој е Панче побогу?

Инаку, парадната униформа ми е на хемиско, таман да може да ја ќарам Анфем додека не ми ја вратат.

Кој е Панче побогу?

Инаку, парадната униформа ми е на хемиско, таман да може да ја ќарам Анфем додека не ми ја вратат.

Министеро за Образование бе градски шапшал... Од ВМРО, близок соработник на лидеро... Нели воведеа софтвер како turnitin.com... Ќе ловат ситни препишувачи, како Спаско Чорбата... ;)

мхм, јас мислев помала си, ич не личиш на 29
неколку минутно молчење проследено со денсање на песната во кафичот кое се состои со свиткани раце во лактовите фрлајќи ги дланките напред назад.
он: А работиш нешто или уште на мама и тато парите им ги трошиш... (следува идиотско смеење) ха... ха... ха....
јас: да работам, таму и таму ..
он: Аааа програмер си,
овде мора алтернативен крај да се најде

- аа, програмер си, абе зошто компајлерот ме зеза со редхет 6 и перл 5
- не може преку цпанм да ги ставиш модулите, не ти ги препознава
- лееелее, стварно?!
- да бе
и си живееја среќно и долговечно

Е баш во овакво ако се појави нема да добие фидбек од мене. :icon_lol:

Остаре мори и ти, ти се сведе сексот на мисионер - изам, ѕиври и подкошули :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom