PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Знам што е што. Те прашувам што ако ги повлечам на картичка, а од банката ми побараат идентификација и не можам да си ги подигнам. Дали ќе можам да си ги вратам на Paypal за да ги препратам на друг?

И друго, кој бара идентификација, банките или Paypal?

Знам што е што. Те прашувам што ако ги повлечам на картичка, а од банката ми побараат идентификација и не можам да си ги подигнам. Дали ќе можам да си ги вратам на Paypal за да ги препратам на друг?

И друго, кој бара идентификација, банките или Paypal?
Идентификација бараат и едните и другите. Во случајов ако ти заглават во банка тоа се нелегални пари па може слободно да ти ги земат и неможеш ама баш ништо да направиш.
Предност е доколку ти заглават на пејпал затоа што ќе можеш да ги повлечеш на нечиј друг пејпал.

Е баш си песимист! Банката да си ги земе за себе ЛОЛ :)
Во краен случај би ги вратиле назад.

Да не зборуваме на памет, кажете дали некој имал искуство со ова? Дали некому му се задржани пари во банка?

Да не зборуваме на памет, кажете дали некој имал искуство со ова? Дали некому му се задржани пари во банка?
Да мој другар.
Да не зборуваме за тоа што го направија банките кога Југославија се распадна а тоа беа легални пари!

Да мој другар.
Да не зборуваме за тоа што го направија банките кога Југославија се распадна а тоа беа легални пари!
Се согласувам, да не зборуваме за тоа :)

Jonze svrti na 15600 vo NLB i prasaj si da si na cisto.

Ти очигледно немаш пробано да се разбереш со банка.
Никогаш не си начисто :)
Најголеми криминалци и лихвари со тапија :cautious: правилата на игра они ги создаваат и менуваат по желба.

Прв пат пред неколку години бев да прашам за Paypal, дали и кога ќе биде така нешто... Во 5 банки влегов и секаде ме праќаа од шалтер на шалтер, никој појма немаше што е Paypal. На крај кога завршив со се тоа имав чувство дека со мене нешто не е во ред, а не со нив :)

Poslednive nekolku godini se opametija i mnogu dobro znaat sto e paypal i deka go koristime.Ostavi gi tetkite na shalter,oni se druga kategorija.Jas ti zboruvam za Tehnicka poddrska ;)

Знам, ама се касно учат. А да бараш техничка поддршка за ова е малку глупо. Тоа е како да им се јавиш во Microsoft да ги прашуваш како да направиш крак за виндоусот :)

Ekvivalentno bi bilo da se javis vo paypal i da gi prasas kako da otvoris smetka od Mk :P kako jas sto napraviv pred nekolku godini.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom